CHP'li Aygun: Adayları sandık belirlemeli

CHP'den Tekirdağ Milletvekilli'ne soyunan İlhami Özcan Aygun, Kapaklı'dan adaylık sürecine start verdi. CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Aygun, adayların partililer tarafında

GÜNDEM 22.12.2014 13:08:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, dün saat 14.00’da CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

ÇOK GÜZEL BİR AİLEYE MENSUBUZ

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve İlçe Yönetimi tarafından karşılanan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, siyaset için yola çıktıklarını belirterek, “Biz örgütün içinden geliyoruz. Yani tabandan geliyoruz. Kapaklı’da çok güzel bir tablo ile karşılaştık. Çok güzel bir aileye mensubuz. Bu aileye mensup olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZA KAPAKLI’DAN BAŞLIYORUZ

Yeni bir yola çıktıklarını ifade eden İlhami Özcan Aygun, “Hedefimiz 2015 Genel Seçimleri. Bu çerçevede Kapaklı’da seçim çalışması yapabilmek adına örgütten izin almaya geldik. Seçim çalışmalarımıza bu vesile ile Kapaklı’dan başlıyoruz.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR MİRAS BIRAKMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyleyen İlhami Özcan Aygun, “Tekirdağ’a hizmet etmek için yola çıktık. Çocuklarımıza güzel bir miras bırakmak için yola çıktık. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.  

ASIL ER MEYDANI SANDIKTIR

CHP’de milletvekili adaylarının nasıl belirlenmesi gerektiği konusunda da açıklamalarda bulunan İlhami Özcan Aygun, “Ben, yalnızca delegelerin değil, tüm üyelerin sandığa gitmesi ve milletvekili adaylarının ön seçim ile belirlenmesi taraftarıyım. Çünkü asıl er meydanının sandık olduğuna inanıyorum” dedi.

60 BİNE YAKIN SEÇMEN VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ise “Kapaklı, çok hızlı büyüyen ve gelişen bir ilçedir. Bugün itibari ile Kapaklı’da 60 bine yakın seçmen bulunmaktadır. Hep birlikte Kapaklı için çok güzel hizmetlere imza atacağımızdan şüphem yok” dedi ve parti kontenjanına karşı olduğunun altını çizdi.  

Haber / Ahmet KARDEŞ