Optimed'den 2015 eğlencesi

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi çalışanları 2014 yılının yorgunluğunu düzenlenen '2015'e Merhaba' gecesinde attı. Silivri Çorlu yolu üzerinde bulunan Silivri Eser Diamond Hotel'de dÃ?

GÜNDEM 21.12.2014 19:01:00 0
Optimed

SİZLERLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

    

Optimed Hastanesi yeni yılı 10 gün önce kutladı. Yılbaşı gecesi yoğun geçmesi nedeniyle erkenden ‘2015'e Merhaba Gecesi" düzenleyen Hastane Yönetimi çalışanları ile birlikte yeni yılı kutladı. Cumartesi akşamı düzenlenen gecede Optimed çalışanları doktorundan hemşiresine, hastabakıcısından şoförüne  kadar geceye aileleriyle katılan Optimed çalışanları gönüllerince coşkulu bir şekilde doyasıya eğlendi. Yemek öncesi çalışanlarına kısa bir yeni yıl konuşması yapan Hastane Başhekimi  Op.Dr. Recep Çalışkan, “Optimed ailesi olarak bu gece sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2015 yemeği bu yıl bizleri daha da heyecanlandırıyor. Nedeni ise yeni bir yatırıma gidiyor olmamız ve devamlı büyümemiz. İlk kurulduğunda ‘Bu hastaneyi nasıl çalıştıracağız. Başarılı olacak mıyız’ diyorduk. Artık korkumuzu yendik. Hastaneyi kurarken 8 ortakla başladık. Biz sekiz art birle dokuz ortak haline geldik.9. ortağımız siz Optimed ailesi oldu. Biz geniş bir aileyiz. Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz.”diye konuştu.

 

2015’TE YENİ YATIRIMLARA YER VERECEĞİZ

 

Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan Optimed Hastanesi olarak 2015 yılında yeni yatırımlara yer vereceklerini de belirtti. Başhekim Çalışkan, “2015’te yeni yatırımlar yapacağız. Bir süre önce başlattığımız yatırımlarında sonuna gelmiş bulunuyoruz. Optimed Hastanesi olarak Trakya’da çok iyi duruma geldik. Optimed’in  ülke bazında da hizmet etmesi yolunda da çalışıyoruz. 2015 yılının Çerkezköy’ümüze, Çorlu’muza, tüm Trakya ve tüm ülkemize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”ifadelerini kullandı.

7,5 YIL ÖNCE BÖLGENİN EN DONANIMLI HASTANESİ OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİK

Özel  Optimed Hastanesi  ve Özel Optimed Çorlu Tıp Merkezi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan da konuşmasında “Yine bir yeni yılda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum.7,5 yıl önce Optimed Hastanesini kurduğumuzda bölgenin en donanımlı hastanesi olacağını söylemiştik. Çok şükür sözümüzü tuttuk.Bize güven verdiniz.Sizi bu güveninizde bize cesaret verdi ve Trakya’nın en büyük hastanesini neden Çerkezköy’de olmasın dedik ve Çerkezköy’e Trakya’nın en büyük hastanesini yaptık.Üzerinde helikopter pisti de olsun dedik.Yeni hastane mevcut hastanenin üç misli büyük olması için proje başlattık ve öyle inşa edildi.Yeni hastanemizde kanser tedavi merkezi gibi önemli ünitelere sahip bir sağlık merkezi açmak bölgemizin ihtiyacı olduğunu göz önüne alarak gerçekleştirdik.Yeni ilçemiz Kapaklı’ya da Optimed’in bir hizmeti olsun diyoruz.Çorlu’da da Optimed olarak üç yılı geride bıraktık. Önümüzdeki yıllarda Çorlu’ya da bir hastane projemiz var.Yatırımlarımızı büyütmeyi hedefliyoruz.Tüm ülke genelinde ve Balkanlara’da sağlık hizmeti vermeyi hedefliyoruz.” açıklamalarını yaptı.

HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINILMADI

Alkolün su gibi tüketildiği gecede çalışanları için hiçbir masraftan kaçmayan Optimed Hastanesi'nin, bu özel gecesi çok renkli görüntülere sahne oldu. Gecede yapılan çekilişte hastane çalışanlarında 2 kişiye sabah kahvaltısı , 2 kişiye öğle yemeği ve 2 kişiye akşam yemeği, 2 kişiye Büyük Ada’da hafta sonu 3 günlük  tatil çekilişi yapıldı. Çekilişte kazanan şanslı çalışanların coşkusu da bir başka oldu. Eğlenceye, tüm masaları tek tek dolaşarak personeliyle tokalaşıp, yeni yıllarını kutlayarak başlayan Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan ile Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan  ve doktorlar  daha sonra canlı müzik eşliğinde hastane çalışanlarıyla birlikte coşkulu şekilde oyunlar oynadılar dans ettiler.Gece geç saatlere kadar süren program sonunda Genel Müdür Arslan, Başhekim Çalışkan ve Optimed’in diğer ortakları geceye katılanları tek tek uğurladılar.

 

Haber/Seyit SÜREN