Çerkezköylü kuaförler hünerli çıktı

Star Tv'de yayınlanan 'Benim Kuaförüm' adlı yarışmada Çerkezköylü kuaför Gökhan Akı'nın ardından bu kez bir başka Çerkezköylü kuaför Oğuz Yılmaz da birinci oldu

GÜNDEM 21.12.2014 17:40:00 0
Çerkezköylü kuaförler hünerli çıktı

Çerkezköylü kuaförlerden Gökhan Akı’dan sonra Oğuz Yılmaz’da Star TV’de yayınlanmaya devam eden ‘Benim Kuaförüm’ adlı yarışmaya katılarak birinci oldu. Oğuz Yılmaz böyle bir yarışmaya meslek yaşamında ilk kez katıldığını, kendisiyle birlikte yarışan yarışmacılarla heyecanlı ve stresli saatler yaşadığını,ancak yarışma sonunda birinciliği kazanmasıyla yaşadığı tüm stresi bir anda unutarak çok mutlu olduğunu anlattı.

 

 FAVORİ OLARAK GÖRÜLDÜ

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Kozapark Çarşısı numara 14’te Melisa Kuaför Güzellik Salonu’nu işleten 17 yıllık kuaför 30 yaşındaki Bayan Kuaförü Oğuz Yılmaz yarışmanın geçen haftaki bölümünde birbirini hiç tanımayan 5 ayrı bayan kuaförü ile birlikte yarıştı. Benim Kuaförüm yarışmasının geçen haftaki 5 yarışmacısından biri olan Çerkezköylü Bayan Kuaförü Oğuz Yılmaz hiç tanımadığı beş yarışmacı bayan kuaförü ve yine hiç tanımadığı kişiye yarışma süresi olan 3 saat boyunca saç kesimi, boya, yüz bakımı, makyaj ve kıyafet tedarik ederek yarıştı. Yarışma boyunca kendinden çok emin olarak yarışmaya başlayan Yılmaz’ı televizyon başında da Çerkezköylüler yarışmayı ilgiyle izlendi.

İKİ AY ÖNCE MÜRACAAT ETTİM

Çerkezköylü Melisa Kuaför Güzellik Salonu sahibi Kuaför Oğuz Yılmaz, yarışma hakkında şunları anlattı:  “Yarışmaya yaklaşık iki ay önce başvurdum. Sonra yarışma için çağrıldım. Önce bir ön elemeden geçtim ve sonra yarışmacı oldum.15-19 Aralık tarihlerinde beş gün süreyle bir birini hiç tanımayan bayan kuaför meslektaşlarımla birlikte yarıştım. Yine yarışmada hiç tanımadığım kişiye beş gün boyunca her gün üç saat süreyle saç kesimi, boya, yüz bakımı, makyaj ve kıyafet tedarik  ederek yarıştım. Beş gün süreyle yarışmada bana model olan kişi beni çok zorlamasına rağmen başarılı oldum. Yarışmanın ilk günü çok heyecanlıydım. Çünkü diğer rakiplerde başımda olması ve devamlı yanlış ve hata yapmamı beklemesi heyecanımı bir ara doruk noktasına getirdi. Buna rağmen büyük bir sabırla işimi yapma gayretinde oldum. İkinci günden sonra heyecanımı yenerek tamamen işime konsantre oldum.Yarışmada bu güne kadar hiçbir kuaförün cesaret edemediği 20 senelik Hint Kınası saçı açmasını başarıyla yaptım ve bununla da yarışmanın birincisi oldum.”

HİNT KINASI SAÇI İLE BİRİNCİ OLDU

Kendine güvendiği için zor bir saç modeliyle yarıştığını belirten Oğuz Yılmaz, “Bu aynı zamanda yarışma başladığı günden bu yana hiçbir kuaför bu şekilde bir çalışma yapmamıştı. Çünkü bu saçı yapmak çok büyük bir cesaret istediği gibi hatada kabul etmeyen bir uygulama. Bu nedenle ben bu uygulamayı büyük bir başarıyla gerçekleştirdim. Birinci olduğum içinde çok mutluyum. Sanayi kenti olan ilçemizin adını kendi iş kolumuz da da Gökhan Akı’dan sonra bende bu programda büyük kitlelere duyurmuş oldum.”dedi.

 

GÖKHAN AKI’NIN ARDINDAN OĞUZ YILMAZ DA BİRİNCİ OLDU

Her hafta 5 farklı bayan kuaförünün kıyasıya yarıştığı ‘Benim kuaförüm’ yarışmasında, saç kestiren bayanların da hiç birinin yarışmacı kuaförleri tanımaması programa ayrı bir renk ve heyecan katıyor. 5 gün süreyle heyecanlı şekilde devam yarışma sonunda yarışmaya katılarak birbirleriyle yarışan kuaförler birbirlerine oy vererek yarışmanın birincisini seçiyor. Yarışmada birinci olan kuaföre 10 bin TL para ödülü veriliyor. Yarışmanın sonucunu merakla bekleyen Çerkezköylüler Gökhan Akı’dan sonra Oğuz Yılmaz’ında bu yarışmada birinci olmasından büyük bir sevinç ve mutluluk duydu.

Haber/Seyit SÜREN