Kızılay Çerkezköy Şubesi'nde 23 kişi vekaletle kurban kesti

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, 'Vekaletle kurban kesimi kampanyası' ile Çerkezköy ve Kapaklı'dan toplam 23 kişi kurban kesti"dedi.

GÜNDEM 19.12.2014 17:53:00 0
Kızılay Çerkezköy Şubesi

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’ kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere toplam 23 hayırseverin vekaletle kurban kesiminde bulunduğunu bildirdi.

23 KİŞİ VEKALETLE KURBAN KESTİ

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türk Kızılayı’nın   her yıl kurban bayramında ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’ düzenlediğini belirterek, “Kızılay’ımızın  her yıl geleneksel olarak kurban bayramında düzenlediği vekaletle kurban kesim kampanyası bu yılda ilgi gördü. Kampanya kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde toplam 23 vatandaşımız bu kampanya ya dahil olarak vekaletle kurban kesimi yaptı. Vekalet sahiplerimize bu kampanya kapsamında gösterdikleri hassasiyetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Vekalet sahiplerine kurban eti ve teşekkür belgesi verildiğini dile getiren Başkan Aşut, “Çerkezköy Kızılay Şubemiz kanalıyla Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizden ‘Vekaletle  Kurban Kesim Kampanyası’na katılarak kurban kesiminde bulunan 23 hayır servimize Et ve Süt Kurumu kombinalarında kurban etlerinden üretilen 80 gramlık konservelerin dağıtımı ve teşekkür belgesi verdik. Teşekkür belgeleri ve konserve ve birer adet CD her vekalet sahibine imza karşılığı verildi.”diye konuştu.

KURBAN ETLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

Kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını da belirten Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, “Kurban Bayramı öncesinde Kızılay’ın ‘Vekaletle kurban kesimi’ kampanyasında kurban kesimi yaptıran hayırseverlerimizin vekaletle kestirdikleri kurbanların etleri Kızılay’ımız aracılığı ile hem yurt içinde hem de yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine en sağlıklı şekilde ulaştırıldı.”açıklamasında bulundu.

Haber/Seyit SÜREN