Başkan Eşkinat kurtuluş teşekkürü

Süleymanpaşa Belediyesi'nde 13 Kasım Süleymanpaşa'nın kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen korteje katılımlarından dolayı sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, dernekler, toplulu

GÜNDEM 30.11.2010 00:00:00 0
Başkan Eşkinat kurtuluş teşekkürü

GELECEK YIL DAHA COŞKULU KUTLAYACAĞIZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve korteje katılan ekiplerin temsilcilerinin yer aldığı törende açılış konuşmasını Başkan Eşkinat yaptı. “13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluş gününde hep birlikte farklı bir dayanışma gösterdik. Bu anlamlı günde farklı meslek örgütleri, sivil toplum örgütleri, hemşeri dernekleri, hep bir aradaydık. Önümüzdeki sene bu seneden aldığımız güç ile kurtuluşumuzu daha da coşkulu kutlayacağız.”dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Eşkinat sözlerini şöyle tamamladı: “13 kasımda birlik olmanın, birlikte olmanın verdiği gücü tüm şehir birlikte yaşadık ve yağmura rağmen çok güzel bir kutlama yaptık. Kurtuluş coşkusunu birlik olmanın gücü doğurdu. Bundan sonra da her adımda hep birlikte olmak istiyoruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim.”

Daha sonra,13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluşu etkinliklerine katılan sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, dernekler, topluluklar ve hemşeri birliklerine teşekkür belgeleri verilirken etkinlik kokteyl ile sona erdi.

Marmara Haber