Park sorunu sokaklara sıçradı!

Sanayi kenti olan ve devamlı aldığı göç ile birlikte her geçen gün kentte araç trafiğinin de yoğunlaşması caddeleri olduğu kadar ara sokaklarda da park sorunun yaşanmasına yol açıyor. Özellikle ara

GÜNDEM 16.12.2014 14:19:00 0
Park sorunu sokaklara sıçradı!

ARAÇLAR ÇİFT SIRA PARK EDİYOR

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede trafiğin aksamadan devam etmesi için 24 saat aralıksız mücadele etmelerine rağmen bazı uyanık sürücüler, ara sokakları trafik ekipleri kontrol etmediği için buraları kullanıyor. Araçların çift sıra ve hatta bazen de üçlü olarak park edilmesi, vatandaşların şikayetine yol açıyor.

TRAFİĞE KAPALI SOKAKLARDA ARAÇLAR CİRİT ATIYOR

Bazı iş yeri sahiplerinin araçlarının dahi girmesi yasak olan sokaklara, dışarıdan gelen sürücüler araçlarını park ediyor. Trafiğe kapalı sokaklarda dahi cirit atan sürücülere karşı artık özel önlem alınması isteniyor. İşyeri sahipleri, araç parkından rahatsızlıklarını belirtirken, bazı sürücüleri uyarmalarına rağmen park yasağı olan yerlere araçların park edildiğini belirtiyor.

TEDBİR ALINSIN

Trafiğe kapalı sokaklarda özellikle sabah saatleri olmak üzere belirli saatlerde rahatça girip çıkan sürücüler bulunduğunu belirten işyeri sahipleri, başta trafik olmak üzere belediye tarafından bu konuda tedbir alınmasını istiyor. Trafiğe kapalı sokakak ve caddelerde işyeri bulunan esnaf, özellikle belediyenin bu cadde ve sokakları kontrol altına almasını gerektiğini vurguluyor. Aksi taktirde trafiğe kapalı sokaklarda bile trafik kazalarının yaşanabileceğini söylüyor.

Haber/Seyit SÜREN