Eşkinat 100. Yıl Mahallesi'ni dolaştı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

GÜNDEM 15.12.2014 16:41:00 0
Eşkinat 100. Yıl Mahallesi

İlk olarak, 100. Yıl Mahalle muhtarlığını ziyaret eden Başkan Eşkinat, Muhtar Ali Rıza Açıkgöz’den mahalle hakkında bilgi aldı. Muhtarlık ziyareti sonrası muhtarlık yanındaki parkta vatandaşlarla sohbet eden Eşkinat, halkın sorunlarını dinledi. Başkan Eşkinat vatandaşların soruları üzerine çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Beş yıllık bir koşuda bayrağı teslim aldık. Bu süre içerisinde elimizden ne geliyorsa yapacağız. Biz taşın altına elimizi koyduk. Yaşanabilir bir Süleymanpaşa için çalışmalara başladık.”dedi.

VATANDAŞIMIZ BETON YERİNE YEŞİL GÖRECEK

Mahallelden gelen şikayet ve talepler üzerine geldiğini hatırlatan Eşikinat şöyle dedi: “Sorunları yerinde görüp vatandaşlarımızla beraber çözüme ulaştırmak istedik. İlçemizi keyifle yaşanır bir hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu iş bir süreç işidir. Bir anda olmasını beklemek yanlış olur. Zamanla ne kadar yol aldığımızı hep birlikte göreceğiz. Vatandaşlarımız bu mahallede beton yerine yeşil görecek. “

Başkan Eşkinat daha sonra 100. Yıl muhtarı ve vatandaşlarla birlikte Halis Bey Parkına ardından kilit taş döşenen Yıldırım Sokağa giderek çalışmaları yerinde inceledi.