Edirne'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı olsun ziyareti gerÃ

GÜNDEM 15.12.2014 15:44:00 0
Edirne

ETB TEMSİLCİLERİ ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Borsaları Konsey Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk de ziyaret programında hazır bulundu. Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanın tek tek bütün başkanların ellerini sıktığını söyleyen Hisarcıklıoğlu, Saray’da gezebilme fırsatları olduğunu bildirerek, "Türkiye için onur verici, gurur verici. Türkiye’nin Cumhurbaşkanının yabancı ülkeler nezdinde gösterebileceği güzel bir yer olmuş. Bundan da büyük memnuniyet duyduk" dedi.

İha