Birahaneye maskeli baskın!

Maskeli dört kişi Kapaklı'da Beyoğlu Birahanesi'ne gelerek ellerindeki pompalı tüfekli mekan sahibini tehdit edip, rastgele ateş açtı. Olay'da 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı

GÜNDEM 15.12.2014 11:07:00 0
Birahaneye maskeli baskın!

Gece 22.30 sıralarında Kapaklı’daki Beyoğlu Birahanesi adlı mekana yapılan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kimliği meçhul maskeli 4 kişi tarafından pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

RASTGELE ATEŞ AÇTILAR

Maskeli 4 şüpheli ateş açarak girdikleri mekanda, bar sahibi Ahmet Ayrıç’a tehditler savurarak rastgele ateş açtı. İşletme sahibi Ahmet Ayrıç sol kolundan yaralanırken, birahanede aşçı olarak çalışan Hasan Koca da sırtından yaralandı. Barda müşteri olarak bulunan Ergün Kocaman ise göğsünden vurularak ağır yaralandı. İşletme sahibi bir vatandaşın aracı ile hastaneye kaldırılırken, diğer yaralılar ise 2 ayrı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Ergün Kocaman hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Sol kolundan vurulan işletme sahibi Ahmet Ayrıç, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, olayın ardından beyaz renkli Linea marka araçla Saray istikametine kaçtıkları belirlenen 4 maskeli şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 10’dan fazla boş kovan bulundu.  Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya’nın yaptığı inceleme ve hastanede yapılan ilk otopsinin ardından hayatını kaybeden Ergün Kocaman'ın naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili polis çok yönlü soruşturma başlattı.Yapılan araştırmalar sonucu ilk belirlemelere göre saldırganlardan birinin mekan sahibi Ahmet Ayrıç’ın ilk ortağı ve cezaevi firarisi olduğu öne sürüldü.

 

Marmara Haber