Vatandaşı 50 milyon heyecanı sardı!

Yeni bir yıla girmeye sayılı günler kala milli piyangonun yılbaşı özel çekilişi biletleri tüm Türkiye' de olduğu gibi Çerkezköy'de de satışa sunuldu. Vatandaşlar kısa yoldan zengin olma haya

GÜNDEM 14.12.2014 18:00:00 0
Vatandaşı 50 milyon heyecanı sardı!

Türkiye'de milyonlarca kişinin zengin olma hayali ile her yıl dört gözle beklediği Milli Piyango biletleri talihlilerini bekliyor. Büyük ikramiye bu yıl tam 50 milyon TL.

PTT 28 BİN BİLET SATACAK

Milli Piyango yıl başı özel çekilişi biletleri, PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Piyango Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 2009’dan beri PTT şubelerinde de satışa sunuluyor. Çerkezköy PTT Müdürlüğü, yılbaşı özel çekilişi kapsamında toplam 28 bin bileti satışa sundu. Milli Piyango biletleri satışları seri numaraları alınarak kontrollü bir şekilde yapılıyor. Vatandaşlar, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Karaağaç Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi ve Veliköy Mahallesi PTT şubelerinden milli piyangonun yılbaşı özel çekilişi biletlerini temin edebilir.

TAM BİLET 50 TL

Bu yıl çeyrek biletler 12,5 TL, yarım biletler 25 TL ve tam biletler de 50 TL’den satışa sunulan milli piyango yılbaşı özel çekilişi biletleri talihlilerini bekliyor. Belediye meydanında bilet satışı yapan Milli Piyango görevlisi Recep Pekmez, “6 yıldır Çerkezköy’de bu işi yapıyorum. Bu zamana kadar sattığım biletlere çok sayıda büyük ikramiye vurdu. Bunların en büyüğü 500 bin TL’lik ikramiye oldu. Ayrıca bir talihlimiz de büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçırarak teselli ikramiyesi aldı.

50 MİLYON TL İLE NELER YAPILABİLİR

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinin bu yılki büyük ikramiyesi 50 milyon TL. Büyük ikramiyenin tam bilete isabet etmesi durumunda bu parayla günde 11 bin TL faiz geliri elde edilebilecek. 89 bin Cumhuriyet Altını satın alınabilir. Tanesi 10 milyon TL olan 5 özel uçak satın alabilir. Fiyatı 1,5 milyon TL olan Ferrari Spider otomobilden 33 tane alabilir. Ortalama 150 bin TL’den 333 adet daire satın alınabilir.

Haber / Ahmet KARDEŞ