Ülkü Ocakları Genel Başkanı Çerkezköy'ü ziyaret etti

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Çerkezköy'ü ziyaret ederek, 18 yıl aradan sonra ilçeye gelen ilk Ülkü Ocakları Genel Başkanı oldu

GÜNDEM 14.12.2014 17:47:00 0
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Çerkezköy

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı’nı Genel Başkanlık düzeyinde 18 yıl aradan sonra ilk ziyaret eden genel başkan oldu.

 

 

KILAVUZ’U KALABALIK BİR ÜLKÜCÜ GENÇLİK KARŞILADI

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz cumartesi günü Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığını ziyaret etti. Kılavuz’u Ülkü Ocakları binası önünde Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve Çerkezköy Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri , MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları eski Başkanları Fatih Beber, Recep Kardeş ve ülkücü gençler karşıladı. Karşılamada Genel Başkan Kılavuz tüm ülkücüler ile tek tek tokalaştı.Sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’nın Türkiye genelinde başlattığı “300 Uygur Türkü Türkiye’ye gelsin” temalı  standtaki imza kampanyası için açılan defteri imzaladı.

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığında Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve yönetimi ve MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ile görüşen Genel Başkan Olcay Kılavuz, MHP’nin Çerkezköy’deki parti çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

 

 

GENÇLERLE BASINA KAPALI GÖRÜŞTÜ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz daha sonra Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın Alparslan Türkeş Salonu’nda ülkücü gençlerle bir araya geldi. Basına kapalı olarak süren toplantıda Kılavuz’un gençlere ülkücülüğü anlatarak, vatanını ve insanlarını seven ülkücü olarak, kavgadan uzak milli değerlere bağlı olarak hareket etmelerini istediği belirtildi. Konuşmasının ardında da  Kılavuz’a Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ  tarafından plaket  takdim edildi.

Haber/Seyit SÜREN