1911 lidere bileniyor!

Geçen hafta Karadeniz Gençlikspor karşısında deplasmanda galip gelen 1911 Çerkezköyspor, bu hafta evinde ağırlayacağı lider Çorluspor 1947'den de üç puan almak istiyor…

SPOR 12.12.2014 15:56:00 0
1911 lidere bileniyor!

 

Bu hafta evinde lider Çorluspor 1947’yi konuk edecek olan 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef üç puan.

ÇORLUSPOR 1947 MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdemir, Takım Kaptanı Muzaffer Kurt, Şafak Törin ve Oğuz Kaptan ile birlikte bu hafta sonu Pazar günü oynanacak olan Çorluspor 1947 maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli geçen hafta oynanan Karadeniz Gençlikspor karşısında iyi bir mücadele örneği sergilediklerini belirtirken, bu haftaki Çorluspor 1947 maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

Pazar günü oyanayacakları Çorluspor 1947 karşılaşmasını değerlendiren Akdereli, “Çorluspor 1947 maçını içeride kazanıp rakiple puan farkını eşitlemek istiyoruz. Daha sonra onların BAY geçeceği haftada kazanarak ilk yarıyı seri galibiyetlerle lider tamamlamak istiyoruz. Takım olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sadece Şafak’ın bir sakatlığı var onunda durumu 1-2 güne kadar netleşir. Bizim için öncelikli olan sporcunun sağlığı ondan sonra sahadaki performansıdır” ifadelerini kullandı.

GOL ATAMAYINCA SIKINTIYA GİRİYORUZ

Gazetecilerin, “Ligin başından itibaren karşılaşmanın ilk 15 dakikası takım olarak tutuk başlıyorsunuz. Sonradan açılmasının sebebi nedir” sorusunu yanıtlayan Teknik Direktör Akdereli “Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibimizi tartıyoruz. Hücuma yönelik oynamaktan ziyade neler olabilir bunun analizini yapıyoruz. Bazen terste duruma düşülüyor. Örneğin Sitespor maçında iki gol yedik ve sonradan açıldık. Gol atamayınca oyuncularımız sıkıntıya giriyor. Kondisyon olarak, kuvvet olarak bir eksiklik yok! Sadece bu bir taktiksel durumdur.”dedi.

TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Teknik Direktör Akdereli’nin konuşmasının ardından 1911 Çerkezköypor Kaptanı Muzaffer Kurt açıklamalarda bulundu. Kurt, “Bizi destekleyen, gönül veren, yaşlısı, genci tribüne gelip destek gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bizler en iyi şekilde çalışıp daha iyi sonuçlar almak için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya çalışıyoruz. Çorluspor 1947 karşılaşmasında ise bütün taraftarlarımızı ve halkımızı stadyuma davet ediyoruz.” Çağrısı yaptı.

EVİMİZDE OYNAMANIN AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYORUZ

Daha sonra 1911 Çerkezköyspor’un başarılı kanat oyuncusu Oğuz Kaptan konuştu. Kaptan, “Karadeniz Gençlikspor maçı bizim için büyük bir engeldi. Bu hafta ise evimizde lider Çorluspor 1947’yi konuk edeceğiz. Rakibimiz karşısında maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kısacası avantajımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Kalan dört maçını üçünü Çerkezköy’de oynayacağız. Takım olarak hedefimiz ligin ilk devresini lider bitirmektir. Bunu da yapacağımıza sonuna kadar inanıyoruz. İnşallah Çorluspor 1947 engelini aşıp üç maçımızı da kazanacağız.” diye konuştu.

TÖRİN GALİBİYETTEN EMİN!

Basın toplantısında son olarak golcü oyuncu Şafak Törin konuştu. Törin, “Bugüne kadar oynadığımız karşılaşmalarda dört galibiyet ve iki beraberlik aldık. Takım olarak kötü değiliz. Takım olarak fizik yönünden gerçekten çok güçlüyüz. Rakiplerimiz geçtiğimiz hafta puan kaybı yaşadılar. Takımın dinç olması bundan sonraki karşılaşmalara daha iyi yansıyacaktır. Ben Çorluspor 1947 engelini takım olarak çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Sakatlığım ise devam ediyor. Geçmiş yıllarda yaşadığım sakatlıklardan üst seviyede bir sakatlık yaşadım. İki haftadır spor salonunda çalışıyorum. Kısmetse hocam beni oynatırsa sahada en iyi mücadelemi ortaya koyacağım” dedi.

Ahmet KILAVUZ