Vali Civelek köy ziyaretlerini sürdürüyor

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek için köy ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNDEM 12.12.2014 15:11:00 0
Vali Civelek köy ziyaretlerini sürdürüyor

BELDE VE KÖYLERİ DOLAŞIYOR

Önceki gün Lüleburgaz’a bağlı Ertuğrul Köyü’ne giden Vali Civlek bu kez merkezdeki köyleri dolaştı. Geldiği günden itibaren Kırklareli’nin tüm ilçelerini ziyaret ederek, ilçelerin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde dinleyen Vali Esengül Civelek, belde ve köy ziyaretlerine başladı. Belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Civlek, sorunları yerinde dinleyip çözüm arıyor. Vali Civlek bu kapsamda son olarak Kırklareli merkez ilçe köyleri Koruköy, Kapaklı, Armağan, Düzorman, Yörükbayır ve Demircihalil Köylerini ziyaret etti.

KÖY MUHTARLARI VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp anında çözüm bulmaya çalışılan ziyaretlerde, Vali Esengül Civelek ilk olarak köy muhtarlarından köyleri hakkında bilgiler alarak, köy sakinleri ile sohbette bulundu.

Vali Esengül Civelek, gerçekleşen ziyaretlerde, tarımdan sağlığa, eğitimden yol yapımlarına, hayvancılıktan sulama alanlarına kadar, köy sakinlerinin isteklerini dinledi ve ihtiyaçların yatırım programları çerçevesinde en kısa sürede giderileceğini belirtti. Ziyaretler sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve Planlama İl Müdürü Mesut Özenen de hazırda bulundu.

Marmara Haber