Albayrak Fen İşleri ile durum değerlendirmesi yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önümüzdeki yıl mart ayından itibaren yol çalışmalarında ciddi bir atılım yapmayı hedeflediklerini söyledi.

GÜNDEM 10.12.2014 18:10:00 0
Albayrak Fen İşleri ile durum değerlendirmesi yaptı

DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Başkan Albayrak, Fen İşleri Daire Başkanlığı ile durum değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda yol çalışmaları konusunda açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "2014 yılının son ayında daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarında bir araya geliyorum. Büyükşehir Belediyesinin en önemli daire başkanlıklarından biri olan Fen İşleri Daire Başkanlığımız ile bir durum değerlendirmesi yaptık. 2014 yılını masaya yatırdık. 2015 yılı için de planlamalarımızı gözden geçirdik. Özellikle yol konusunda 2015 yılı Mart ayından itibaren bir atılım yapma hedefindeyiz. Bu hedef doğrultusunda planlarımızı yaptık. Ekiplerimiz, iş makinelerimiz hazır. Maddi anlamda bir sıkıntımız yok. Hava koşullarının iyileşmesi ile birlikte 2015 yılı bu anlamda bizim için atılım yılı olacak" dedi.

Toplantıda Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğü, Yol Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü, Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü, İhale Hazırlık Kesin Hesap Şube Müdürlüğü, Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü, Fen İşleri İdare Şube Müdürlüğü, kendi görev alanları ile ilgili Başkan Albayrak’a sunum yaparak yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi verdi.

Marmara Haber