Atık pilleri Büyükşehir toplayacak

Dün yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, atık pillerin Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanabilmesi ve yetkili kurumlarla işbirliği protokolü imzalanması için Belediye Başkanı Ka

GÜNDEM 10.12.2014 17:21:00 0
Atık pilleri Büyükşehir toplayacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı birinci oturumu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında yapıldı.

İLÇELERE İTFAİYE ARACI VE SU TANKERİ

Belediye Kültür Merkezi’nde yoklama alınması ile başlayan toplantı, gündem maddelerinin okunması ile devam etti. Meclis gündemi kapsamında bazı itfaiye araçlarının ve su tankerlerinin ihtiyacı olan ilçe belediyelerine devri görüşülerek onaylandı. 

 

 

ALBAYRAK’A YETKİ VERİLDİ

Meclisin ikinci gündem maddesi olan Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na ait güncellenen görev ve çalışma yönetmeliği görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündeminde yer alan atık pil ve akümülatörlerin kontrolünün sağlanması ve vatandaşların bilinçlendirilmesi ile ilgili Çevre Şehircilik Bakanlığı ile belediyenin işbirliğinin sağlanması için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı yetkilendiren gündem maddesi karara bağlandı.

Meclis gündemi kapsamında yer alan bazı gündem maddeleri ilgili komisyonlara devredilirken meclis gündeminde bulunan 75 gündem maddesinin gerçekleştirilecek diğer oturumlarla karara bağlanması bekleniyor.

Marara Haber