TAGİD Dubai'de fuar gezdi

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) üyeleri, Dubai'de gerçekleştirilen Orta Doğu'nun en büyük yapı fuarı olan 'The BIG 5 SHOW 2014'e katıldı. Fuarda, Türk firma temsil

GÜNDEM 9.12.2014 18:03:00 0
TAGİD Dubai

Fuar gezisine katılan Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) üyeleri düzenlenen gezinin beklenenden güzel geçtiğini ve 2015 ile beraber yeni kültürel ve iş gezilerine kalındığı yerden devam edilmesini istediklerini ve bu tür gezilerin üye firmalar için öneminin büyük olduğunu vurguladı. Yurt dışına çıkma alışkanlığı kazanmak adına bu tür programların faydalı olduğunu belirten işadamları, organizasyonu yapan TAGİD ve TUSKON’a teşekkürlerini sundular.

TAGİD ÜYELERİ STANT AÇTI

Dünyadaki en büyük fuarlardan biri olan The Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarı ziyaretinin üye firmaların sektörün dünyadaki son durumu, yenilikçi inşaat malzemeleri ve teknolojileri yerinde gördü. Dünya pazarları için büyük öneme sahip olan fuarda dernek üyeleri stant açtı.  Türkiye’de üretilen ürünleri dünya firmalarına tanıtma imkanı bulan TAGİD üyelerinden Nevzat Ballı, “Bugün burada iki üyemiz stant açmış ürünlerini sektörün önde gelen firmalarına tanıtıyorlar. Bu bizim üyelerimize yurtdışı pazarlarını iyi tanıttığımızı gösteriyor, umarım bundan sonraki tüm fuarlarda katılımcı üyelerimizin sayısını arttıracak ve üyelerimizin ürünlerini de yurtdışı pazarlarında görme imkânımız olacaktır.” dedi.

Marmara Haber