ÖNCE TAŞKINLIK ÇIKARDI SONRA GARSONU BIÇAKLADI

Alkol aldığı müzikholden taşkınlık yaptığı gerekçesi ile dışarı çıkarılan D. A. isimli şahıs ilk gördüğü garsonu bıçakladı!

GÜNDEM 8.12.2014 18:04:00 0
ÖNCE TAŞKINLIK ÇIKARDI  SONRA GARSONU BIÇAKLADI

Kapaklı’da eğlenmek için gittiği müzikholde taşkınlık çıkardığı gerekçesi ile dışarı çıkartılan D.A., eline aldığı bıçakla tekrar içeri girerek, önüne çıkan ilk garsonu kollarından ve sırtından bıçaklayarak yaraladı.

TAŞKINLIK ÇIKARDI

Olay geçtiğimiz gün Kapaklı’da Bahçelievler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Parlament Müzikhol’de saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre eğlenmek için tek başına Parlament Müzikhol’e giden D. A., aldığı alkolün de etkisiyle taşkınlık çıkarmaya başladı. Diğer müşterilerin rahatsız olması nedeniyle Davut A. garsonlar tarafından zorla dışarı çıkartıldı.

18 YAŞINDAKİ GARSONU BIÇAKLADI

Kendisine yapılan muameleyi hazmedemeyen D.A., bir süre sonra elinde bıçakla tekrar müzikhole geldi. Kapıdan içeri giren 32 yaşındaki D.A., arkası dönük olan garsonu iki kolundan ve sırtından bıçaklayarak yaraladı. 18 yaşındaki garson Yusuf Y., aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARMIŞ

Yaralı garsona ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yusuf Y., yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan D.A.’nın daha önceden de 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.  

CEZAEVİNE KONULDU

İfadesi alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen D. A., geceyi gözaltında geçirdi. Dün saat 16.00 sıralarında Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarılan ve hakkında hırsızlık suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.A., Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi. Bıçaklama ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ