Romanlar sorunlarını Albayrak'a anlattı

Tekirdağ Aydoğdu Mahallesi Esnaf ve Romanlar Derneği Başkanı Salih Pirbudak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Hasan Kubilay ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakâ??

GÜNDEM 8.12.2014 17:58:00 0
Romanlar sorunlarını Albayrak

Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ve Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak’ın da eşlik ettiği ziyarette Roman esnafının sorumlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Albayrak anlatılan sorunları çözmek için elinden geleni yapacağını kaydetti. Belediye çalışmalarla ilgili bilgiler alan Roman Esnaf Derneği yetkilileri Albayrak’a başarılar dilediler.

ADEN KOLEJİNDEN BAŞKAN ALBAYRAK’A ZİYARET

Öte yandan Başkan Albayrak, Roman esnafı dışında Tekirdağ Özel Aden Koleji Okul Aile Birliği’ni kabul etti. Özel Aden Koloji Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Tuğlacılar yönetim kurulu üyeleri ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti. Belediye faaliyetleri ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alan Aden Koleji Okul Aile Birliği yetkilileri Başkan Albayrak’a başarılar dileğinde bulundu. Albayrak, Özel Adel Koloji Okul Aile Birliği’ne ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, kapısının her zaman açık olduğunu kaydetti.