Minikler Barış Abi'yi unutmadı

Özel Gülerçin Koleji, 7'den 77'ye adlı programı ile özellikle çocukların sevgilisi haline gelen sanatçı Barış Manço'yu unutmadı. Öğrenciler düzenlenen anma programında sesi ve g?

GÜNDEM 8.12.2014 17:42:00 0
Minikler Barış Abi

AYNI BARIŞ MANÇO

Gülerçin Koleji’nde Barış Manço’nun ölümünün 16. Yıldönümü nedeniyle bir anma programı düzenlendi. Program’da Manço’nun şarkıları eşliğinde bir konser verildi. Programda Sanatçı Alper Dinçer, görünümüyle de benzediği usta sanatçı Barış Manço’nun ‘Gülpembe’, ‘Kara Sevda’ ve ‘Ben Bilirim’ gibi en sevilen şarkılarını söyledi. Dinçer’in şarkılarına gençler ve çocuklar da eşlik etti. Alper Dinçer adlı genç Barış Manço'ya benzerliği yanında sesinden de tıpa tıp benzemesi tüm izleyenleri şaşkına uğrattı.

BARIŞ MANÇO PROGRAMLARI YAPIYOR

Ölümünün 16’ıncı yılında Barış Manço’yu saygı ve sevgi ile andıklarını belirten Alper Dinç “Barış Manço Türkiye’de gelmiş  ender sanatçılardan birisidir. Şarkıları ile ortaokul ve liselere ana okularına gidiyoruz. Özel günlerinde davetlerinde Barış Manço şarkıları ve onların sevdikleri popüler şarkıları söylüyorum. Mini konserler veriyoruz. Adam olacak çocuk yapıyoruz bazen. Hem bilenlere hoş bir nostalji oluyor hem de küçükleri onu tanımayanları Barış Manço ile tanıştırıyoruz” dedi.

Gülerçin Koleji konferans salonunda gerçekleşen konsere Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, Gülerçin Koleji Anaokulu ve ilkokul müdürü Tuğba Zenginal, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Menşure KARDEŞ