Aynı anda 3 farklı kaza

Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde bir aracın bariyerlere çarparak kaza yapmasını görün sürücülerin dalgınlığı iki yeni kazanın daha meydana gelmesine neden oldu

GÜNDEM 7.12.2014 16:04:00 0
Aynı anda 3 farklı kaza

 

Çerkezköy-Kapaklı yolunda önceki gece saat 23.00 sıralarında aynı anda 3 trafik kazası birden yaşandı. Yolun karşı şeridinde bir otomobil, bariyerlere çarparak yoldan çıkarken, karşı şeritte kazayı seyreden otomobil sürücüleri ise iki farklı kazanın daha meydana gelmesine neden oldu.

10 METRE UÇTU

Çerkezköy Kapaklı istikametinde seyir halinde olan ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Memnune Gedik yönetimindeki 59 TF 645 plakalı otomobil, Opel Astra marka bir otomobilin sıkıştırması sonucu bariyerlere çarparak yaklaşık 10 metre uçtu. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen araç, olay yerinden hızla uzaklaşırken, kazada otomobil sürücüsü Memnune Gedik ile aynı araçta bulunan Eda Özdemir ve Emine Gedik yaralandı.

KAZAYI SEYRE DALDILAR

Bu sırada Kapaklı-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan ve yolun diğer tarafındaki kazayı seyre dalan Cihan Çetin yönetimindeki 59 FU 383 plakalı otomobil de, kendisi gibi kazayı seyreden ve aniden yavaşlayan 59 TP 777 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada 59 FU 383 plakalı otomobil sürücüsü Cihan Çetin ve kaza anında yanında bulunan babası Halim Çetin yaralandı.

ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen trafik ekipleri kaza mahallinde güvenlik önlemleri alsalar da 3’üncü kazaya engel olamadılar. Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde meydana gelen 2’nci kaza nedeniyle trafik ekipleri tarafından yola dubalar konuldu. Bu sırada Serhat Arslan yönetimindeki 59 SH 434 plakalı otomobil de, önünde seyir halinde olan Fevzi Gün yönetimindeki 34 HZ 9401 plakalı otomobile çarptı. Bu kazada ise kimse yaralanmazken, her iki otomobilde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Meydana gelen zincirleme üç kazada yaralanan Memnune Gedik, Eda Özdemir ve Emine Gedik ile Cihan Çetin ve Halim Çetin çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle cam kırıklarıyla dolan yol olay yerine gelen itfaiye ekiplerince temizlendi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, polis ilk kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen Opel Astra marka otomobilin peşine düştü.    

Haber / Ahmet KARDEŞ