Mesaimi 18 saate çıkardım

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde zamanın yetmemesinden yakınarak, mesaisini 18 saate çıkardığını söyledi.

GÜNDEM 7.12.2014 15:45:00 0
Mesaimi 18 saate çıkardım

ZAMAN BİZE YETMİYOR

Hayrabolu’nun Aydınköy, Tatarlı, Ataköy ve Susuzmüsellim Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, “Artık geldiğimiz noktada zaman bize yetmiyor ve bu nedenle mesaimi 18 saate çıkardım. Sabahın erken saatlerinde Sabah namazı ile birlikte mesaimize başlıyoruz. Bu sabah Aydınköy, Tatarlı, Ataköy ve Susuzmüsellim Mahallelerinde halkımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve isteklerini dinledik. Notlarımızı aldık.”dedi.

HİZMET İÇİN SEFERBER OLDUK

Vatandaşlarla mahallelerin genel durumu hakkında değerlendirmeler yaptığını söyleyen Başkan Albayrak, şöyle devam etti: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mahallelerimize ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Çok geniş bir hizmet alanımız var. Ancak tüm imkanlarımızı halkımıza hizmet etmek için seferber etmiş durumdayız. Mahalle muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Sorunlara vakıfız. Özellikle kırsal kesime büyük önem veriyoruz. Gerekli çalışmalar yapılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet yağmurundan tüm mahallelerimiz nasibini alacak.”

Başkan Albayrak’a Hayrabolu Mahallelerindeki ziyaretlerinde Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ta eşlik etti.

Marmara Haber