Kapaklıspor 'da moraller yerinde

İki hafta üst üste galibiyet alan Kapaklıspor Kulüp Başkanı Adem Yavaş, düzenlediği basın toplantısında takımın hedeflerini açıkladı

GÜNDEM 5.12.2014 17:19:00 0
Kapaklıspor

Kapaklıspor iki haftadır üst üste aldığı galibiyetle moral buldu. Bu hafta yapacağı Çorlu Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarını sürdüren Kapaklıspor’da Başkan Adem Yavaş, takımın galibiyetlerle moral bulduğunu söyledi.

BAŞKAN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Üst üste iki haftadır aldığı galibiyetlerle dikkatleri çeken Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Yavaş’ın basın toplantısına Külüp Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Teknik Direktör Faruk Kuzu da katıldı.

GELECEĞİN TAKIMINI KURUYORUZ

Ligin ilk haftalarında aldıkları kötü sonuçları tecrübesizliğe bağlayan Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “İlerleyen haftalarda toparlandık ve galibiyetler almaya başladık. Bu proje üç senelik çalışmanın eseridir. Biz Kapaklıspor olarak geleceğin takımını kuruyoruz. Biz takımın ağabeylerini takımda tutup, genç arkadaşları da geleceğin takımına monte ediyoruz” dedi.

SADECE FUTBOL OYNAMAYA ENDEKSLİ BİR TAKIMIZ

Konuşmasında fair play mesajları veren Başkan Yavaş, son haftalarda tribünlerde yaşanan kavgalara dikkat çekerek, “Artık sahalarda saygı kalmadı. Biz kulüp olarak hepsinden uzak durmaya çalışıyoruz. Çünkü söylediğimiz her şey yanlış anlaşılıyor. Biz bu işin hiçbir tarafından olmak istemiyoruz. Biz sadece futbol oynamaya endeksli bir takımız. Her tarafta kavga ve gürültü var.  Biz takıma bir yatırım yaptık ve bu da tuttu. Bizim istediğimiz takım budur. Bizler sahanın içinde kimse ile dalaşmayan ve saygı gösteren futbolcular yetiştirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

LİGİ İLK ÜÇ ARASINDA BİTİRMEK İSTİYORUZ

Sezon sonu hedefleriyle ilgili olarak da konuşan Başkan Yavaş, ligi ilk üçte bitirmek istediklerini kaydetti. Yavaş, “Hedefimiz ligi ilk üçte bitirmek . Futbolcularımızdan Ercan ve Hüseyin antrenör sertifikalarını aldılar. Bu arkadaşlarımız da antrenörlük dalında geleceğin yatırımlarıdır. Faruk Kuzu Hocamız’dan da gerekli tecrübeli alacaklardır. Seneye hocamızda bu yolda yalnız olmayacaktır ve beraber çalışacaklardır. Bunu tamamen alt yapıya yaymamız gerekiyor. İki senedir bunun meyvelerini yiyoruz. Kavgadan ve gürültüden bıktık. Bunları istemiyoruz. Bazı olaylardan sonra sağduyulu davrandıkları için basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

OYUNCULARIMIZ SAHADA CEVAP VERDİ

Başkan Yavaş’ın ardından Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kapaklıspor olarak sezon öncesi mütevazi bir takım kurduklarını belirten Seçkin Dilsiz “İnandığımız hoca ve futbolcular ile bu yola çıktık. Sezon başında takım hakkında bazı söylemler oldu ama biz onlara kulak tıkadık.”dedi.

Ligin ilk haftalarında kötü sonuçlar aldığını ancak iyi oyun oynadıklarını savunan Dilsiz, futbolcularının ilerleyen haftalarda aldıkları galibiyetle sezon başında takım hakkında çıkan söylentilere cevap verdiğini belirtti. Dilsiz, “Çok yeni bir ekibiz. Futbolcularımız yavaş yavaş birbirini tanıyor. Bu da skora yansımaya başladı.  Üst üste galibiyetler aldık. Takımımızda daha önce alt kategorilerde oynayan ve Süper Amatör Lig tecrübesini ilk kez yaşayan oyuncularımız var. Bu tecrübesizliği oyuncularımız kısa sürede aştı.”ifadelerini kullandı.

Hafta sonunda Çorlu Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Dilsiz, bu deplasmanda da mutlak galibiyet beklediklerini vurguladı. Dilsiz, “Takım olarak hedeflerimizi her geçen gün büyütüyoruz. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz.”dedi.

RENKLİ BİR TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ

Takım olarak Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını söyleyenTeknik Direktör Faruk Kuzu ise şunları dedi: “Lig öyle bir yere geldi ki maçı kazanırsan üstlerin, kaybettiğin zaman ise aşağıların hesabını yapıyorsun. İyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum ve gerçekten çok genç bir ekibiz. Takım olma yoluna girdik. Genç oyunculardan kurulu olduğumuz için ilk haftalarda sıkıntı yaşadık. Ancak bu sıkıntıları oyuncularımız yavaş yavaş aştılar. Renkli bir takım olma yolunda ilerliyoruz.”

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Kulüp Başkanı Adem Yavaş gibi Teknik Direktör Faruk Kuzu’da lig hedeflerinin ilk üç olduğunu belirterek, “Takım olarak antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Birkaç sakat oyuncumuz bulunmasına rağmen oyuncularımız hafta sonunda ki maça yetişeceklerdir. Günde çift antrenman yaparak Çorlu Gençlerbirliğispor maçına  hazırlanıyoruz. Biz buraya yedi U-19 liginde mücadele eden futbolcu getirdik. Süper Amatör Lig tecrübesi hiç yaşamadılar. Bireysel olarak ise bu ligi kaldırabilecek oyunculardır. İlk haftalarda heyecan yaşadılar ama şimdi toparlandılar. Kapaklıspor taraftarı takımları mağlup olduktan sonra alkışlayarak tribüne çağırdılar. 24 senelik hocalık hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Bu takımını iyi olduğunun göstergesidir. Bu galibiyet serisi devam edecektir ve takımımız daha iyi yerlere gelecektir. İkinci devre ise gerekirse iki takviye yapacağız. Bu takım her takımı yenebilecek güçtedir. Biz ne yaptığımıza bakıyoruz. Bireysel çalışmalar yaparak maçlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz” dedi.

TAKIMA GENÇ FUTBOLCU KATILDI

Bu arada, İstanbul Başakşehir altapısından Kapaklıspor’a gelen Ömer Emran antrenmanlara katıldı. Antrenman sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Emran, “Hayatında ilk kez farklı bir takımda oynayacağım için heyecanlıyım. 17 yaşındayım ve orta sahada oynuyorum. İlk kez şehir dışında futbol oynayacağım. Takıma yeni katıldım. Antrenmanlar gayet iyi geçiyor. Faruk hocama çok güveniyorum. Kapaklıspor’u iyi yerlere getirmek için futbolcu ağabeylerimiz ile en iyi mücadeleyi vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

GENÇ FUTBOLCULAR ÜMİT VERDİ

Hafta sonunda oynanan Çorlu Kültür Sultanköyspor karşılaşmasında ilk kez Kapaklıspor forması giyen ve karşılaşmada bir gol kaydeden Berke Genç, Kapaklıspor’a kendisini getiren Faruk Kuzu’ya teşekkür etti. Silivri’den Kapaklıspor’a katıldığını kaydeden Genç “Bu hafta hocam bana güvendi ve ilk karşılaşmama çıkardı. Bende bana güvenenleri mahcup etmeyerek bu karşılaşmada golümü attım. Takımda her şey mükemmel. Takım olarak daha iyi yerlere geleceğiz.”dedi. 

Ahmet KARDEŞ