Kasım ayı kaldırım ve yol onarımı ile geçti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kasım ayı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kasım ayında ağırlıklı olarak kaldırım ve yol onarım çalışması yaptıklarını belirten Mandalı, 1

GÜNDEM 2.12.2014 17:25:00 0
Kasım ayı kaldırım ve yol onarımı ile geçti

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kasım ayı faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir aylık süre zarfında kaldırım ve yol onarımı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.  

KALDIRIMLAR ONARILDI

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Kasım ayı içinde Atatürk Mahallesi Merih Sokak’ta bulunan yola 150 metreküp beton attığını belirten Başkan İrfan Mandalı, “Bir aylık süre içinde Atatürk Mahallesi Kerem Sokak yol onarımı yapıldı ve parça beton atıldı. Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi ve Vatan Caddesi kesişim noktasında ve Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi’nde kaldırım onarımı yapıldı. Ayrıca Atatürk Mahallesi Kılınç Sokak’a da bordür taşı döşendi” dedi.

HALK EĞİTİMİN BAHÇESİ DÜZENLENDİ

Kasım ayında Cumhuriyet İlköğretim Okulu çatısının onarımının da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapıldığını söyleyen Başkan Mandalı, “Cumhuriyet Mahallesi Cevdet Kara Sokak ve Cihangir Sokak arasına yağmur suyu gideri döşendi. Kıvanç Sokak ve Erdem Sokak’ta da beton yol onarımı yapıldı. Bunun yanında İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi’nin bahçesi düzenlendi ve bahçeye parke taş döşendi. Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi ve Beyazıt Caddesi’nde de bordür taşı döşeme işi yapıldı” diye konuştu.

CAMİNİN YOLU YAPILDI

Cumhuriyet Mahallesi 512 Ada 1 parselde bulunan Beyaz Saray Düğün Salonu’nun, Kültür Merkezi projesi kapsamında yıkıldığını kaydeden İrfan Mandalı, “Cumhuriyet Mahallesi Buket Sokak’ta park düzenlemesi yapıldı. Uzunhacı Mahallesi’nde bordür taşı döşendi. Karaağaç Mahallesi’nin muhtelif cadde ve sokaklarında da yol ve kaldırım onarımı yapıldı. Ayrıca Karaağaç Mahallesi İmam Ali Camii’nin yolu da ekiplerimizce yapılarak, buraya balast ve mekanik malzeme atıldı” ifadelerini kullandı.

MUHTARLIK BİNASINA WC YAPILDI

Bahçelievler Mahallesi İpekçiçeği Sokak’taki yola mekanik ve mıcır malzeme atıldığını belirterek açıklamalarını sürdüren Başkan Mandalı, “Yaren Sokak’a da mekanik malzeme atıldı. Cumhuriyet Mahallesi Turan Çeken Sokak yolu çakıllandı. Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi, Hercai Sokak, Zakkum Sokak, Fesleğen Sokak, Kamer Sokak, Eylül Sokak, Çeken Caddesi sonu yolları mekanik ve çakıl ile onarıldı. Bahçeağıl Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası’nın 2. katına WC yapıldı ve buradaki bozuk yollarda da stabilize yol çalışması yapıldı” dedi.

HİZMET ALIMI İHALELERİNE ÇIKILDI

Uzunhacı Mahallesi Kahveler meydanında 100 metre bordür taşı döşendiğini söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Karlı Mahallesi Sağlık Ocağının bahçe giriş kapısı yapıldı. Tüm mahallelerimizde belli zamanlarda taleplere göre stabilize yol malzemesi temini sağlandı. Kapaklı Sanayiciler İlkokulu ile Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü’nün talepleri doğrultusunda okulların ihtiyacı olan aydınlatma malzemeleri temin edilip yerine monte edildi. Kapaklı Halk Eğitim Merkezine Doğalgaz Tesisatı döşendi. Kasım ayında ‘Kaldırım Bakım ve Tamir Hizmet Alımı’ ve ‘İş Makinası ve Kamyon Kiralama İşi Hizmet Alımı’ ihalelerine çıkıldı” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ