Malkara'dan eli boş döndü

Hafta içerisinde teknik direktör değişikliğine giden Çerkezköyspor umutlu gittiği Malkara'dan da puansız döndü.

SPOR 1.12.2014 13:34:00 0
Malkara

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Orta saha mücadelesi halinde geçen maçın ilk yarısında gol çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip Malkara Belediyespor hızlı giriş yaptı. Malkara Belediyespor arzuladığı gole karşılaşmanın 53’üncü dakikasında ulaştı.

Malkara Belediyespor 59’uncu dakikada Ufuk ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Malkara Belediyespor 72’inci dakikada da Tarkan Hancı ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Karşılaşma Malkara Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Zorlu karşılaşma pazar günü Malkara Sahası’nda saat 13.00’de başladı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Belediye Meclis Üyeleri, Malkara Belediyespor Yöneticileri, Çerkezköyspor Yöneticileri ve çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmanın sonunda olaylar çıktı.

Öte yandan karşılaşmada Çerkezköyspor ile Malkara Belediysepor taraftarları arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tribünler daha sonra ek takviye kuvvetlerin gelmesiyle güçlükle yatıştırıldı.

Ahmet Kılavuz