Muhasebeciler meslektaşlarını yalnız bırakmadı

Çerkezköylü Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ferhat Karakaş yeni bürosunu düzenlediği geniş katılımlı bir törenle yaptı.

GÜNDEM 30.11.2014 12:08:00 0
Muhasebeciler meslektaşlarını yalnız bırakmadı

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki Rıfat Erdölen İş Merkezi kat/2 daire 5’de hizmete giren Karakaş SMM (Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir) bürosunun açılışına  Çerkezköy’de uzun yıllar önce Vergi Dairesi Müdürlüğü yapan daha sonra Emlak Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan, emekli olduktan sonrada İstanbul’da Serbet Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik yapan Ali Kemal Ökçün, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyesi Mikail Ünlü, Çerkezköylü Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerden Rüstem Tuna, Hasan İşcan, İsmail İmren, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Saim Özkan olmak üzere esnaflar, davetliler ve Karakaş Ailesi ile yakınları katıldı.

GELECEK NESİLLERE ÖRNEK OLACAK BİR İNSAN

Açıl öncesi konuşan Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, “Ben bu gün çok mutluluk duyuyorum. Çünkü Ferhat kardeşimin çocukluğunu bilirim. Çok iyi bir insandır. Her zaman işini düzgün yapar. Genç girişken biri olması nedeniyle gelecek nesillere örnek ve idol olacaktır. İşyerinin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Açılışta konuşan bir diğer isim Ali Kemal Ökçün de, “Çok sevdiğimiz bir kardeşimiz olan Ferhat Karakaş’ın yeni yerinin kendisine ve Çerkezköy’e hayırlı olsun”dedi. Ardından İrfan Demir’in okuduğu dua sonrası yeni büronun açılışı yapıldı. Açılış kurdelasını Ferhat Karakaş, babası Mustafa Karakaş, Ali Kemal Ökçün,  İrfan Demir, Hasan İşcan, Rüstem Tuna  ‘Hayırlı olsun’ dilekleriyle birlikte açtı. Açılış sonrası Muhasebeci ve Mali Müşavir Ferhat Karakaş konuklarına  ikramlarda bulundu.

Ferhat Karakaş, bürosunun açılışına katılan davetlilere teşekkür ederek, “Çerkezköy halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bu gün bizleri yalnız bırakmayan bizimle birlikte olan meslektaşlarıma, dostlarıma aileme ve tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN