Yurdakul'dan Malkara Yağlı Tohumlar'a ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki gün saat 11.00'de S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine 'Hayırlı olsunâ?

GÜNDEM 29.11.2014 15:22:00 0
Yurdakul

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı,   Bahaettin Cömert  ile yaptığı ziyarette Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şaban Aytaç yer aldı.

 

YURDAKUL BAŞARI DİLEDİ

Belediye  Başkanı Ulaş Yurdakul, 22 Kasım 2014 Pazar günü yapılan S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısındaki Başkanlık seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özmen, Salih Ceylan, İlhan Özsoy, Ersan Tepe ve Necmi Albayrak'ı kutladı ve hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi. S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Belediye Başkan Yardımcılarına gerçekleştirmiş oldukları ziyaret nedeniyle teşekkür ettiler.

 

Haber Merkezi