Zabıta kaldırım işgallerine 'dur' dedi

Kapaklı Belediyesi zabıta ekipleri ilçede görüntü kirliliği ve kaldırım işgaline karşı temizlik yaptı

GÜNDEM 28.11.2014 17:33:00 0
Zabıta kaldırım işgallerine

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ilçede bulunan duraklardaki süresi dolmuş ilanlar toplanarak duraklar temizlendi.

 

İLANLAR TEMİZLENDİ

İlçe genelinde kamu alanlarına asılmış, izinsiz ve süresi dolmuş el ilanları Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince toplandı. Bu ilanların ilçede görüntü kirliliğine neden olduğunu ifade eden Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Yapılan denetimler sonucu ilk olarak duraklarımıza izinsiz asılan ve süresi dolan ilanlar tespit edildi. Daha sonra da bu ilanlar ekiplerimizce toplanarak duraklarımız temizlendi. Ayrıca Canbazlar Caddesi ve Vatan Caddesi üzerindeki kaldırımları işgal eden tahta tezgahlar da ekiplerimizce kaldırılarak işgale son verildi” açıklamalarında bulundu.

 

İNSANLARIN YÜRÜYÜŞ ALANI İŞGAL EDİLMEMELİ

Zabıtanın çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bir yandan ilçemizde asli görevimiz olan altyapı ve üst yapı çalışmalarını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeye çalışırken, bir yandan da bu tür görüntü kirliliklerine neden olan olayların takipçisi oluyoruz. İlçemizin birçok noktasındaki duraklarda süresi dolan ilanlar toplatıldı. Duraklar temizletildi. Bununla birlikte kaldırımları işgal eden tahta tezgahlar da kaldırıldı. Fakat bunlar yeterli değil. Bu konuya esnafımızın da duyarlı olması gerekmektedir. Esnafımız kaldırım ortasına malzemelerini koymamalıdır. İnsanların yürüyüş alanı işgal edilmemelidir” diyerek tüm Kapaklı esnafını daha duyarlı olmaya davet etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ