Süper Amatör Lig'de 6. hafta programı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 6 hafta programında 5 karşılaşma bulunuyor...

SPOR 28.11.2014 17:18:00 0
Süper Amatör Lig

Süper Amatör Lig’de altıncı haftada programı 5 karşılaşma ile tamamlanacak.

 

LİDER KAPAKLI’YA GELİYOR

Bu hafta zorlu karşılaşmaların oynanacağı Süper Amatör Lig’de Kapaklı temsilcisi Sitespor, lider Çorluspor 1947 konuk edecek. Sitespor’da amaç, bir önceki hafta Malkara Belediyespor’u evinde tek golle mağlup ederek haftaya 13 puanla lider durumda giren Çorluspor 1947’ye çelme takmak.

Bir önceki hafta Karadeniz Gençlikspor karşısında iki farklı öne geçmesine rağmen ikinci devre kalesinde üç gol görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Sitespor ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor.

12.00’DE BAŞLAYACAK

Sitespor ile Çorluspor 1947 Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.

 

BU HAFTADA KAZANMAK İSTİYOR

Çerkezköyspor galibiyeti ile kendine gelen Kapaklıspor ise evinde puansız Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Maça üç puan için çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, “Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Çerkezköyspor’u deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştık. Bu galibiyetimizi bu hafta taraftarımız önünde devam ettirmek istiyoruz. Takımımızda sakat oyuncumuz bulunmuyor. En iyi mücadelemizi ortaya koyup karşılaşmadan da üç puan ile ayrılacağız. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANACAK

Kapaklıspor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor Pazar günü karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.

 

1911 HAFTAYI MAÇ YAPMADAN GEÇECEK

Haftaya ikinci sırada giren 1911 Çerkezköyspor ise altıncı haftayı bay olarak geçecek. 1911 Çerkezköyspor ligde oynadığı beş karşılaşmada üç galibiyet ve iki beraberlik alarak 11 puan topladı. Rakip filelere yedi gol atan 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise iki gol gördü.

 

ÇERKEZKÖYSPOR MALKARA DEPLASMANINDA

Son maçında Kapaklıspor’a mağlup olan  Çerkezköyspor altıncı hafta deplasmanda Malkara Belediyespor’a konuk olacak. Takımın hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklediğini kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, “ Geride kalan 5 haftanın ardından lider ile aramızda 4 puan fark oluştu. 3 puanlı sistemde bu fark önemli değil. Bu hafta Malkara Belediyespor  galibiyeti ile Çerkezköy’e döneceğimize inanıyorum. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok! Sakatlığı süren Cem’in tedavisine devam ediliyor. Kadro dışı kalan Uğur ve Engin ile ilgili süreç devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

Çerkezköyspor’un ligde 6 puanı bulunurken, Malkara Belediyespor’un ise yedi puanı bulunuyor. Malkara Belediye Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

Ahmet Kılavuz