Provakatör mü?

Makamında servisçilerin sorunlarını dinleyen Vahap Akay'a ilginç bir tepki geldi. Kendi arkadaşlarının da tepkisini alan Nihat Yıldız isimli servisçiye Başkan Akay, "Bu yetkiyi bana babam vermedi. Millet ve

GÜNDEM 28.11.2014 12:26:00 0
Provakatör mü?

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin servislerle ilgili sıkıntılarını dinlemek için düzenlediği toplantıda, Oda üyelerinden Nihat Yıldız’ın ani çıkışı akıllara “Provakatör mü?” sorusunu getirdi.

 

SIKINTILARI UKOME’DE DİLE GETİRECEĞİZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş ve dernek üyelerini Çerkezköy Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ağırlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Burada ortak fikrimizi belirleyeceğiz. Daha sonra da bu fikrimizi, yaşadığımız sıkıntıları UKOME’de dile getireceğiz” dedi. Başkan Akay, şoförlerin yaşadığı tüm sıkıntıları direkt olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüşeceğini ifade etti.    

 

SAVUNAMAYACAKSANIZ BU İŞİ YAPMAYIN

Şoförler Odası üyelerinin sıkıntılarının görüşüldüğü toplantıda üyelerden birinin ani çıkışı Belediye Başkanı Vahap Akay’ı oldukça kızdırdı. Nihat Yıldız isimli dernek üyesi “Başkanım buranın mülki amiri sizsiniz. Bizim hakkımızı savunan sizsiniz. Eğer savunamayacaksanız bu işi yapmayın. Biz de bu işi bırakalım” dedi.

 

BU YETKİYİ BANA BABAM VERMEDİ, MİLLET VERDİ

Yıldız’ın ani çıkışı karşısında oldukça sinirlenen Vahap Akay, “Benim bu işi bırakacağım falan yok! Bu yetkiyi bana babam vermedi. Millet verdi. Ben bu haklar savunulsun diye buradayım. Ben ne söylediğimi biliyorum. Sen de ne duyduğunu biliyorsun. Yarın gene buradayız. O savunmayı yapmazsan yine konuşursun” diye konuştu. Yıldız’a diğer oda üyelerinin de ‘Her toplantıda aynı şeyi yapıyorsun’ diye tepki göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ