Liselerde futbol turnuvası grupları sona erdi

Liseler arası futbol turnuvasında Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi, grubunu lider tamamlayarak Tekirdağ'daki finallere katılma hakkı kazandı

SPOR 27.11.2014 14:41:00 0
Liselerde futbol turnuvası grupları sona erdi

Liseler Arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği grup maçları tamamlandı. Çerkezköy Grubu’nda mücadele eden Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi oynadığı üç karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik alarak yedi puanla grubunu şampiyon tamamladı.

 

A GRUBU’NDA DÖRT TAKIM MÜCADEL ETTİ

Liseler Arası  Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Çerkezköy Grubu’nda Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı, Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ve Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı mücadele verdi.

 

VELİKÖY GRUBU LİDER TAMAMLADI

Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ilk karşılaşmasında Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı her iki devrede de rakibi karşısında goller bularak karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmayı başardı. İlk maçını galibiyet ile bitiren Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci karşılaşmasında ise Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmayı Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi 1-0 kazanarak puanını 6 yaptı. Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı grubun üçüncü ve son karşılaşmasında ise geçtiğimiz sezonun şampiyonu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı üst üste gelen iki golle maçta mağlup duruma düştü. Rakibi karşısında ikinci devre toparlanan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ikinci devre bulduğu iki golle karşılaşmadan bir puan ile ayrılmasını bildi.

Bu beraberlik ile puanını yedi yapan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı grubunu lider tamamlayarak Tekirdağ finallerine yükselmesini bildi. Grupta Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ise grubu dört puanla ikinci tamamladı.

 

ÇERKEZKÖY’Ü TEKİRDAĞ’DA TEMSİL EDECEK

Grubu lider olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını kaydeden Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Antrenörü Serhad Alışkın “ Oyuncularımız gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Rakiplerimiz karşısında iki galibiyet ve bir beraberlik aldık. Tekirdağ finallerinde ise Çorlu grubunu ikinci sırada bitiren takım ile 9 Aralık’ta üst tura çıkabilmek için karşı karşıya geleceğiz. Çerkezköy’ü Tekirdağ’da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Ahmet Kılavuz