Kılıç'dan gazetecilere övgü

Medya Mensupları Derneği'ni ziyaret eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, gazeteleri yakından takip ettiğini belirterek, gazetecileri de başarılı bulduğunu söyledi

GÜNDEM 26.11.2014 16:49:00 0
Kılıç

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Çorlu Medya Mensupları Derneğini ziyaret etti. Kaymakam Kılıç Dernek Başkanı Mehmet Yirun’dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler alırken, gazetecileri başarılı bulduğunu söyledi.

 

ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİYORUM

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ve Derneğin Onursal Başkanı Erdal Özcan, Başkanvekili Sevil Özgür, Başkan Yardımcısı Gülveren Vatansever, Genel Sekreter Esra Yüksel, Sayman Rahim Taşkın, yönetim kurulu üyesi Bülent Fidan ile üyeleri tarafından karşılandı.

Dernek Toplantı Salonu’nda yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden kaymakam Kılıç, Çorlu’daki gazetecilerin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu belirtti.  Kaymakam Kılıç, “ Çorlu’da olan biten olayları siz gazetecilerden öğrenmekteyiz. Göreviniz zor. Kamuoyunun bilgilenmesi açısında önemli bir görev yaptığınızı biliyorum. Ben gelmeden önce Çorlu basınını bir süre Sorgun’dan takip ettim. Buraya geldiğim gün itibariyle birlikte çalışıyoruz. Derneğinizin çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

ÖZEVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ

Çorlu Medya Mensupları Derneği başkanı Mehmet Yirun, yapılan ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu gazetecilerin yoğun bir tempo içinde çalıştığını söyledi. Yirun, “ Çorlu’da görev yapan tüm basın mensupları yoğun bir tempo içinde çalışarak halkımızın doğru, tarafsız haber okumasını sağlıyoruz. Dernek olarak üyelerimizle birlikte güzel çalışmalarımız var. Burada mesleğimiz için neler yapabiliriz, mesleğimizle ilgili olarak eğitim ve toplantılar yapmaktayız. Bugün gelerek bizleri ziyaret etmeniz bizleri çok mutlu etmiştir. Şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Menşure Kardeş