MHP İlçe Bakanı yeniden adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, 7 Aralık'ta yapılacak olan ilçe kongresine adaylığını açıkladı.

GÜNDEM 26.11.2014 12:25:00 0
MHP İlçe Bakanı yeniden adaylığını açıkladı

MHP Tekirdağ İl Başkanlığında, İl Başkanı Enez Kaplan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının katılımı ile basın toplantısı gerçekleştirildi. Kongre süreci hakkında bilgi veren MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan MHP’de kongre sürecinin yaklaştığını ve parti olarak demokratik bir kongre olması için adaylara açık olduğunu belirtti.

İl Başkanı Enez Kaplan’ın ardından konuşan MHP Süleymanpaşa İlçe başkanı Sertaç Alkaya, yıllardır partiye gönülden bağlı olduğunu ve tekrar ilçe başkanlığı için demokratik süreç gereği aday olacağını belirtti. 

MHP'yi alnı ak, başı dik şekilde temsil etmeye çalıştıklarını dile getiren Alkaya, "Bu süre içerisinde kim bir kum tanesi kadar partimize katkı sağladıysa Allah hepsinden razı olsun. Parti yönetimimiz ve yakın çevrem ile yaptığımız istişareler sonucunda 7 Aralık'ta yapılacak olan Süleymanpaşa MHP İlçe Kongresinde yeniden başkan adaylığımı açıklıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir ülkücünün rant peşinde koştuğu, hiçbir ülkücünün koltuk sevdasında olduğu bir siyasi parti olmamıştır. Biz Türk milliyetçileri partileri evimiz gibi mukaddes bilmiş, ömrümüzü davamıza adamış kıyamete kadar sürecek kutlu kervanın bir sancaktarı olmayı canımızdan aziz saymış birer neferleriyiz. 7 Aralık Pazar günü gerçekleşecek kongremizin beraberliğimizi ve kardeşliğimizi zedelemeyeceğine inancım tamdır" dedi. Toplantı basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasının ardından sonra erdi.