Süleymanpaşa öğretmenleri unutmadı

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Hülya Karaağaç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesinde okulları

GÜNDEM 25.11.2014 12:38:00 0
Süleymanpaşa öğretmenleri unutmadı

ÖĞRETMENLERE RADYO HEDİYE ETTİ

Namık Kemal Lisesi ile başlayan ziyaretlerde Namık Kemal İlkokulu, Süleymanpaşa İlkokulu, İnönü İlkokulu, Aydoğdu İlkokulu, 13 Kasım İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret eden Güral ve Karaağaç her okulun öğretmenler odası için hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi Nostaljik radyosunu öğretmenlere hediye etti. 

Öğretmenlerin eğitim camiasının en önemli neferleri olduğunu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Gülferah Güral, öğretmenlerin gelecek nesilleri şekillendirdiğini ifade ederek, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak öğretmenlerimizi bu anlamlı günde yalnız bırakmak istemedik. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasının yanı sıra eski bir öğretmen olarak bende organizasyona dahil olup gezdiğimiz okullardaki öğretmenlerimizin sorunlarını dinledik. Öğretmenler gelecek nesilleri şekillendiren eğitim camiasının temel unsurlarıdır" dedi.

Marmara Haber