Marmara'nın yatırım destek ofisleri Tekirdağ'da buluştu

Marmara Bölgesi Yatırım Destek Ofisleri uzman ve koordinatörleri Trakya Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde Tekirdağ'da bir araya geldi.

GÜNDEM 25.11.2014 12:13:00 0
Marmara

YATIRIM DESTEK OFİSLERİ BULUŞTU

Tecrübe paylaşım toplantısına İstanbul Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatör ve uzman personeli katıldı. 

Açılış konuşmasında Ajanslar arasında işbirliği ve tecrübe paylaşımının önemine vurgu yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Marmara Bölgesi Kalkınma Ajanslarında görev yapan uzmanları Trakya Kalkınma Ajansı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantının ilk günü, Trakya Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve İstanbul Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisleri’nin iyi örnek çalışmalarının sunumuyla sona erdi.

Toplantının ikinci gününde ise katılımcılara Avrupa İşletmeler Ağı tarafından 'Ürün sınıflandırmalarında TRADE MAP kullanımı ve TRADE MAP ile hedef pazar analizinde dikkat edilmesi gereken hususlar konulu' eğitim verildi.

Marmara Haber