CHP'li gençler öğretmenler gününü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Yönetimi 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Çerkezköy'deki okullarda görev yapan tüm öğretmenlere tebrik kartı göndererek, bu Ã?

GÜNDEM 24.11.2014 15:58:00 0
CHP

ÖĞRETMENLER BİZİ GELECEĞE HAZIRLAYAN KUTSAL VARLIKLARIMIZDIR

CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel değişik bir şekilde gerçekleştirdikleri öğretmenler günü kutlaması ile ilgili olarak, “Öğretmenler bizleri geleceğe hazırlayan, bizleri hayata hazırlayan, bizlere yol gösteren çok değerli varlıklarımızdır. Onları yalnız 24 Kasım Öğretmenler gününde değil her zaman hatırlamamız lazım. Öğretmenler ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasında da önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle öğretmenlerimizi her zaman hatırlamalıyız ve sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi konusunda da gerek siyasiler olarak gerek bireyler olarak üzerimize düşeni yapmalıyız.”dedi.

 

ÖĞRETMENLERİMİZİN SAYGINLIĞI HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR

CHP Çerkezköy Gençlik Kolları olarak öğretmenlere gönderilen kutlama tebrik kartlarında şu ifadelere yer verildi:

Değerli Öğretmenim, ‘insan hamurunu yoğuran usta, ilim ve irfan tohumunu eken emekçi, sert kayaya  şekil veren erdemli insan, mesleğinin, saygınlığı hepimizin sorumluluğudur. Sağlıklı ve mutlu nice 24 Kasım’lar dileğimizle ellerinizde öperiz.” 

 

Haber/Seyit SÜREN