KAPAKLI'DA SADECE SAMSUNLU MÜTEAHHİTLER Mİ VAR

Kapaklı Belediyesi'nin eski zabıtası Cüneyt Enez'in Belediye Başkanı İrfan Mandalı hakkında ileri sürdüğü iddialar arasında adı geçen Birsen İnşaat'ın sahibi Birsen 

GÜNDEM 22.11.2014 21:37:00 0
KAPAKLI

Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı hakkında akılalmaz iddialar ortaya atan eski zabıta memuru Cüneyt Enez’e bir tepki de Kapaklı’da müteahhitlik yapan Birsen İnşaatın sahibi Birsen Bulut’dan geldi. Bulut, “Şehir dışında olduğum için bu hayal ürünü iddiaları yeni gördüm.”dedi.

Cüneyt Enez’in gazetelere yaptığı açıklamalarda müteahhitlerle ilgili sarf ettiği sözler arasında adının geçtiğini hatırlatan Bulut, “Cüneyt Enez, İrfan Mandalı’nın biz müteahhitlerden zorla para topladığını söylemiş. Saydığı isimlerin hepsi Samsunlu. Biz parayı yoldan mı topluyoruz. O zaman bütün müteahhitler toplansın konuşsun. Bizim hakkımızı savunmak Cüneyt Enez’e mi kaldı. İrfan Mandalı rüşvet almış olsaydı. Kızılpınar da olduğu gibi Kapaklı’da da kat artırımı verirdi. Biz de yıllardan beri 3-4 kat yapmak zorunda kalmazdık.”dedi.

Sağ görüşlü biri olduğunu belirten Bulut, “Ama İrfan Mandalı üç dönemdir Belediye Başkanı seçiliyorsa buna saygı duymak gerekir. Makamla bir derdi olan varsa gitsin görsün. Hayal ürünü laflarla müteahhitlerin adını da böyle dedikodulara karıştırmasın. Madem İrfan Mandalı yanlış biriydi o kadar yıl ne diye yanında çalışmış, zorla mı çalıştırmışlar?” diye konuştu.

Marmara Haber