Muhtarlar 30 yılı unutmadı

Çerkezköy'ün Fevzipaşa Mahallesi'nde 30 yıl muhtarlık yapan Ali Pektaş'a muhtarlardan anlamlı ziyaret. Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan mahalle muhtarları Pektaş'ı ziyare

GÜNDEM 22.11.2014 18:20:00 0
Muhtarlar 30 yılı unutmadı

Kapaklı ve Çerkezköylü mahalle muhtarları 30 yıl Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı yapan, 30 Mart Yerel seçimleriyle birlikte emekliye ayrılan Ali Pektaş’a jest yaptı. Pektaş’ı ziyaret eden Muhtarlar, gönül aldı.

GÖNÜL ALDILAR

Önceki gün Fevzipaşa Mahallesi’nde Ceylan Kırathanesi’ne giden Mahalle Muhtarları 30 yıldır muhtarlık yapan Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş’ı ziyaret etti. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün’ün öncülük ettiği ziyarete Kapaklı ve Çerkezköy’den Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, Gazi Osmanpaşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz, İstasyon Mahalle Muhtarı Bahri Çakır, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşcan, Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem, Kapaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz, Kapaklı İnönü Mahalle Muhtarı Sabahattin Mandalı, Kapaklı İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Yüksel Öztürk, Atatürk Mahalle Mahalle Muhtarı Bilal Tokuç, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, Pınarça Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya, Karlı Mahalle Muhtarı Yücel Bşaaran, Uzunhacı Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır, Bahçeağıl Mahalle Muhtarı Halim Çelebi ve Karaağaç Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz katıldı.

 

 

BİZE TECRÜBELERİNİ ANLATIYOR

Ziyaret sırasında muhtar Ali Pektaş’tan övgü ile bahseden Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, “30 yıllık muhtarlık hayatı boyunca Ali Pektaş’ı hep örnek aldık. Görevde bulunduğunda yaptığı gibi şimdi de bize tecrübelerini anlatıyor. Bugün de muhtar arkadaşlarımız ile birlikte kendisine bir ziyarette bulunmak istedik. Bizler diğer tüm muhtar arkadaşlarımız ile birlikte kendisinin yolunda ilerliyoruz.”diye konuştu.

ALİ PEKTAŞ’TAN GÖREVİ DEVRALDI

30 Mart Yerel seçimlerinde Ali Pektaş’dan görevi devralan Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz ise, “Ali amca göreve geldiğimden itibaren hep bana yol gösterdi. Onun bıraktığı işi elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Mahallemizde Ali Pektaş’ın yaptığı hizmetlerin çıtasını bir nebze olsun daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız” diye konuştu.

30 YIL MUHTARLIK YAPTI

Muhtarların toplu halde kendisini ziyaret etmesi karşısında duygulanan  Ali Pektaş “1984-2014 yılları arasında muhtarlık görevini yaptım. 30 yıl boyunca alnımın akıyla bu kutsal görevi yerine getirmeye gayret ettim.  Sağlık sorunlarım nedeniyle 30 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerde muhtarlığa aday olmadım. Görev sürem içerisinde vatandaşlarıma en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Muhtarlık gerçekten zor ve meşaketli bir iştir. Tüm muhtar kardeşlerimize ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum ve görevlerinde de başarılar diliyorum” dedi.

Haber / Emine Lale