Zübeyde Hanım'dan anlamlı proje

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin desteği ile 'Hayırda İyilikle Yaşıyoruz' projesi kapsamında engellilere yardımda bulundu

GÜNDEM 21.11.2014 17:50:00 0
Zübeyde Hanım

Çerkezköy Zübeyde Hanım Ana Okulu’nda sosyal sorumluluk kapsamında önemli bir projeye imza atıldı. Anaokulu öğretmenlerinden Melike Başar, Seda Pek, Agün Can ve Ülker Karaman öncülüğünde başlatılan ‘Hayırda iyilikle Yaşıyoruz’ projesi kapsamında öğrenciler aldıkları yaklaşık yüz adet çeşitli oyuncağı dün saat 14.00’te Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne bağışladı.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinde Zübeyde Hanım öğretmen ve öğrencilerini Dernek Şube Sekreteri Hülya Metin ile Şube Mali Sekreteri Gülşen Civan kapıda karşıladı.

 

ENGELLİLERİMİZE MADDİ MANEVİ DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Zübeyde Hanım Ana Okulu Müdürü Sebahat Uslu, başlatılan proje ile ilgili olarak “Okulumuzda ‘Sihirli Sandık’ altında bir proje hazırladık ve bu projeye de ‘Hayırda İyilikte Yaşıyoruz’ projesi adını koyduk. Sadece bir kampanya gerçekleştirmek  bir projeyi yürütmek amacıyla değil, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu göstermek ve bunu bir görev olarak değil de onlara duyduğumuz sevgi ve saygı sebebi ile bu gün buradayız. Onlara Zübeyde Hanım Anaokulu olarak maddi ve manevi olarak tüm desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”dedi.

 

BİZLERE YAŞAMA SEVİNCİNİ KAYBETMEMEYİ SİZLER GÖSTERDİNİZ

Müdür Sebahat Uslu konuşmasını şöyle sürdürdü, “Hayat her an karşımıza farklı durumla çıkarmaktadır. Bir engel aslında bütün hayatı yaşamaya engel değildir. Biz derneğinizi bu acıdan tebrik ediyoruz.Yaşama sevincini kaybetmemeyi bizlere sizler gösterdiğiniz içinde sizlere çok teşekkür ederiz.”

 

KAMPANYADA ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRETMENLERİMİZ KATKI SAĞLADI

‘Hayırda iyilikle yaşıyoruz’ projesinden sorumlu olarak öğrencilere katkı sağlayan ve önderlik yapan okul öğretmenlerinden Melike Başar, Seda Pek, Aygün Can ve Ülker Karaman başta olmak üzere okulun tüm öğretmenlerine ve öğrencilerine de teşekkür eden Okul Müdürü Sebahat Uslu, “Biz har zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın sıkıntısı bizlerin sıkıntısıdır. Bunları ortadan kaldırmak içinde bizler bize düşen görevi yerine getirmeye her zaman hazırız.”diye konuştu.

 

DESTEKLERİNİZ BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin ise, “Zübeyde Hanın Anaokulumuz derneğimize her zaman destek ve katkı sağlamaktadır. Bu günde okullarında başlattıkları kampanya neticesinde elde ettikleri çeşitli oyuncakları derneğimize bağışlamaları bizleri mutlu etmiştir. Bu nedenle bizlere her zaman her konuda destek veren Zübeyde Hanım Ana Okulumuz Müdür Sebahat Uslu başta olmak üzere öğretmenlerine ve öğrencilerine ve de velilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız. Bizler sizler gibi hayırseverlerin katkı ve destekleriyle ayakta duruyoruz. Unutulmamalıdır ki her insan potansiyel bir engellidir. Bu bakımdan engellilerimiz hiçbir zaman göz ardı edilmemeli ve sahip çıkılmalıdır. Topluma kazandırılan her bir engelli o toplumun da gelişmişliğini gösterir.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN