Sitenin gençleri şampiyon oldu

Tekirdağ U-17 Ligi 9. Hafta mücadelesinde Sitespor ile Kapaklıspor geçtiğimiz gün saat 15.00'da Kapaklı Futbol Sahası'nda karşı karşıya geldi.

SPOR 21.11.2014 17:02:00 0
Sitenin gençleri şampiyon oldu

SİTESPOR 4-0 KAZANDI

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Sitespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Baştan aşağı Sitespor’un hakimiyeti altında oynanan karşılaşmayı, Sitespor 4-0 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle Sitespor kulübü Tekirdağ U-17 C grubunu lider tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti. Sitespor’un şampiyonluğunu ilan ettiği karşılaşmanın gollerini Sadullah, Ozan, Göksel ve Ceyhun kaydetti.

 

HAYIRLI OLSUN

Karşılaşma sonunda konuşan Sitespor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Soner Çelik, “Sporcularımı tek tek tebrik ediyorum. Bu sezon çok çalıştılar ve karşılığını da aldılar. Elde etmiş olduğumuz şampiyonluk, başta sporcularımızın aileleri olmak üzere tüm Sitespor taraftarlarına ve camiamıza hayırlısı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Sitespor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Soner Çelik sözlerine şöyle devam etti: “Bugün U-15 ve U-17 kategorilerinde Kapaklıspor ile karşılaştık. Mücadelenin son derece yüksek olduğu iki futbol müsabakası seyrettik. Bizleri en çok mutlu eden konu ise dostça ve kardeşçe müsabakalar olmasıydı. Kapaklıspor’u da tebrik ederim. Hep beraber daha da büyük başarılara imza atmak için çalışacağız” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ