Bezgin Facebook'tan Belediye'yi harekete geçirdi

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, facebook adresinden paylaştığı bir fotoğrafla Cumhuriyet Mahallesi Celal Bayar Caddesi'ndeki yolun çukurunu Belediye'ye kapattırdı

GÜNDEM 21.11.2014 15:46:00 0
Bezgin Facebook

Hafta içinde Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin facebook adresinde Kapaklı Belediyesi’ni harekete geçirmeyi başardı! Bezgin internet adresinden paylaştığı bir fotoğrafta Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Celal Bayar Caddesi’nin Belediye tarafından kazıldıktan sonra kapatılmadığını dile getirdi. Bezgin’in, semt sakinlerinin de üzerini örterek, yoldan geçen araçların düşmemesi için çözüm bulduğunu belirtmesinin üzerinden bir gün geçmeden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ekipleri olaya müdahale etti.  Bezgin, internet adresinden paylaştığı fotoğrafla birlikte “Belediyemiz kazdığı çukurları 10 gündür kapatmayınca halkımız çözüm üretiyor. Yolun ortasında araçlar çukura düşmesin diye.” yazmıştı.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, caddenin çukurunu kapatırken, Salih Bezgin ikinci bir fotoğrafla bu kez yamalı caddenin görüntüsünü facebook adresinden paylaştı. Bezgin bu kez şunları yazdı: “19.11.2014 günü halkımızın bozuk yollara yaptığı çözüm için paylaştığımız foto ile belediyemiz harekete geçmiş ve yolun tamirini yapmıştır. Emeği geçen ve tamirini yapan belediye çalışanlarımıza teşekkür ederim.”

 

Ahmet Kılavuz