Mandalı'dan Enez'e yalanlama

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, avukatı aracılığı ile gönderdiği tekzip metninde eski zabıtası Cüneyt Enez'in anlattıklarını hayal ürünü olarak nitelendirdi.

GÜNDEM 21.11.2014 15:15:00 0
Mandalı

İki hafta önce bir basın toplantısı düzenleyerek Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı hakkında akılalmaz iddialarda bulunan eski zabıta Cüneyt Enez’e yalanlama geldi.

 

HAYAL ÜRÜNÜ

Aşağıda tam metnini yayımladığımız Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın tekzip metninde, eski zabıta personeli Cünyet Enez’in anlattıkları hayal ürünü olarak nitelendirildi. Başkan Mandalı, Avukatı Savaş Ağır aracılığı ile gazetemize gönderdiği ‘Tekzip’, yalanlama metninde “Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı hakkında yapılan habere konu olan Cüneyt Enez isimli şahsın yapmış olduğu açıklamalar asılsız ve hayal ürünüdür. Müvekkilim Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kapaklı Belediye Başkanı olarak görevini layığı ile yerine getirmektedir.”denildi.

 

HİÇBİR BELGE VE BİLGİYE DAYANMIYOR

Cüneyt Enez’in açıklamalarının hiçbir belge ve bilgiye dayanmadığı vurgulanan açıklamada, “Cünyet Enez, ‘Belediyecilik görevi boyunca başkanın birçok pisliğini örttüm. Atıcı Spor Kompleksi’nin ihalesine bu işin içinde başka bir iş var, Kapaklı’nın en büyük hırsızı başkandır, kendisi ihaleye fesat karıştırma ve evrakta sahtecilikten, yolsuzluktan ve hırsızlıktan cezaevine girdi.’şeklindeki açıklamaları ve diğer açıklamalarıyla birlikte müvekkilime asılsız suçlamalarda bulunmuş olup; asılsız olan ve hiçbir bilgi ve belgeye dayanmayan haberlerin gerçek dışı olduğunu kamuoyuna saygılarımla bildiririz.”açıklamalarına yer verildi.

 

Marmara Haber