Trakyakent, 'Torba Kanunu' anlattı

Doğu – Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent'in 2014 yılı kasım ayı etkinlik programı çerçevesinde düzenlediği '6552 Sayılı Torba Kanunu' konulu eğitim semineri Lüleburgaz Bel

GÜNDEM 21.11.2014 10:11:00 0
Trakyakent,

EĞİTİM SEMİNERLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Trakyakent ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakyakent olarak eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini belirterek, “Trakyakent olarak üye belediyelerimize yönelik eğitim seminerlerine devam ediyoruz. Konunun uzmanı tarafından işlenecek olan 6552 Sayılı Torba Kanun konulu günübirlik eğitimin üye belediye personellerimize ayrıntılı bilgiler sunan oldukça faydalı bir seminer olduğunu düşünüyorum” dedi. Başkan Albayrak, eğitim seminerinin düzenlenmesinde katkıları olan Lüleburgaz Belediye Bakanı Emin Halebak ve ekibine teşekkür etti.

 

TORBA KANUN’UN GETİRDİKLERİ ANLATILDI

6552 Sayılı Torba Kanunu’nun belediyeler açısından genel olarak değerlendirildiği seminerde, Ege Belediyeler Birliği Eğitim ve Mevzuat Danışmanı Sedat Turan tarafından, Trakyakent üyesi belediyelerin ilgili birim amiri ve personellerinden oluşan katılımcılara ayrıntılı bilgiler verildi. Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’da, Trakyakent’in düzenlediği eğitim seminerine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve seminerin faydalı olması temennisinde bulundu.

 

Marmara Haber