Türkiye bu iktidardan bir an önce kurtulmalı

CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulunan son seçimlerde Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan ve önümüzdeki seçimlerde de yeniden Milletvekilliği'ne soyunması beklene

GÜNDEM 20.11.2014 11:57:00 0
Türkiye bu iktidardan bir an önce kurtulmalı

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Hemen her gün bir misafir ağırlayan CHP yeni yönetimi bu kez, son seçimlerde CHP’den Tekirdağ milletvekili aday adayı olan Dr. İsmail Doğaroğlu’nu misafir etti.  2015 Genel Seçimlerinde de yeniden Milletvekili Aday Adayı olması beklenen Dr. İsmail Doğaroğlu önceki akşam Çerkezköy İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, “Karşımızda ciddi bir yönetim var, her kes aynı çatı altında yani CHP’de toplanması gerekiyor. Bu iktidardan Türkiye’nin bir an önce kurtulması lazım.”dedi.

 

KUCAKLAYICI OLMAK ZORUNDAYIZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, “Yeni ilçe yönetimimizi ziyarete gelen Dr. İsmail Doğaroğlu, her zaman bizimle oldu. Hiçbir zaman partisine ve yönetimlerine küsmedi. Tüm mücadelesi CHP için oldu ve devam ediyor. İşte Cumhuriyet Halk Partililik budur. Ziyareti bizleri memnun etti kendisine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Biz her zaman kucaklayıcı olmak zorundayız. Partiyi yönetimleri ve yerel yönetimler her zaman kucaklayıcı olma mesajı veriyor. Bu dayanışma ortamı iyi yapılırsa sinerji ortamı çıkacaktır. İnanıyorum ki kısa süre içinde bu gerçekleşecek. 2011 seçimlerinde nasıl seçimler biter bitmez çalışmaya başladı ve her kesimi ve herkesi kucaklamaya başladı aynı hızla ve bu konuda tempoyu daha da arttırarak yılmadan, yorulmadan gerek yönetim olarak bizler gerek tüm partililerimiz çalışacak ve çalışmak zorunda. Bu konuda her kes üzerine düşen görevi yapacak. Hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmadan tam bir dayanışma içerisinde, hiç kimseyi ayrıştırmada, ötekeliştirmeden, inanç özgürlükleri, dil,din, ve ırk gözetmeksizin tüm insanlarımızı kucaklayarak her kesi eşit şekilde kucaklayarak çalışacağız çalışmak zorundayız. Çünkü biz insanlarımızı çok seviyoruz. Ülkesini seven herkes kısa süre içinde CHP çatısı altında yer alacak. Buna da gönülden inanıyorum. Genel seçimlerde partimizin büyük başarı elde ederek iktidara geleceğine de inancım tamdır. Bu nedenle her kes çok çalışacak ve çalışmak zorunda.”dedi.

 

İNSANIN KENDİ EVİNDE OLMASI ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Hasan Demir’in ardından konuşan Dr. İsmail Doğaroğlu ise, “Bu gün CHP Çerkezköy İlçe Teşikilatımız’a ziyaretimin amacı ilçe yönetimine seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dilemek. Uzun yıllar üyesi olduğum ve CHP çatısı altında sürdürdüğüm siyasi yaşamımdan da son derece onur ve mutluluk duyuyorum. İnsanın kendi evinde olması çok güzel bir duygu. Beni İlçe yönetimi çok güzel karşıladı. Bu samimi karşılamadan da çok mutlu oldum. CHP olarak zorlu bir seçim sürecinden geçtik. Bu zorlu süreçten başarıyla çıkan CHP ilçe yönetimimizi tebrik etmek istedim. Çerkezköy uzun yıllar sonra belediye başkanlığını kazanarak bayrağını ilçemizde en üst noktada dalgalandırmaya başlaması bizleri ziyadesiyle onurlandırdı ve gururlandırdı.”diye konuştu.

 

KARANLIK BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Türkiye’nin karanlık bir süreçten geçtiğini eleri süren Doğaroğlu, “Türkiye olarak çok karanlık bir süreçten geçiyoruz. İnsanlarımız da  acaba bize bir şey olacak kaygısı var. Özellikle ulusal değerlerin gitmesi yönünde de kaygılar var.Ülkesini seven herkesin kaygıları var. Karşımızda ciddi bir yönetim var. Bir diktatörlük var. Bütün vatanseverlerin bir çatı altında yani bu ülkeyi kurtaracak CHP çatısı altında toplanması gerekiyor. Önümüzdeki Genel seçimlerde başarıyı yakalamak zorundayız. Yerelde de il ve ilçe yönetimleri kendilerine düşen görev ve sorumluluklarını seçimde en iyi şekilde yerine getirmeli. Hiç kimsenin sorumluluklardan kaçma gibi küskü yok. Herkesin bir çatı altında mücadele etmeli. Siyasette kan davası olmaz, küskünlük olmaz. Siyasette birlik ve beraberlik olur. Önümüzdeki seçimlerde başarısız çıktığımız halde yoklukla, açlıkla, baskıyla yaşayacağız. Hiç bir zaman kin tutmadan insanları taraf olarak görmeden bir arada tutarak hak, din, dil ve inanç özgürlük tercihlerine saygı duymalıyız.”diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ve kutlayan Doğaroğlu, “Ben inanıyorum ki  ilçe yönetimimiz her kesimi CHP çatısı altında toplayarak tutacaktır. CHP olarak bizler Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan  kişileriz. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun biz insanları çok severiz ve her kesede eşit davranırız. Kurtuluşun yolu hep birlikte el ele omuz omuza çalışarak bu davaya sarılarak mücadele vermek ve başarılı olmak zorundayız.”diye sözlerini tamamladı.

 

Haber/Seyit SÜREN