Vali'den Demirköy'e hastane müjdesi

Demirköy'ü ziyaret eden Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 10 yataklı ve 112 Acil Servisi'nin de hizmet vereceği Demirköy Entegre İlçe Hastane projesinin onaylandığını açıkladı

GÜNDEM 20.11.2014 10:05:00 0
Vali

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, ilçeleri, beldeleri ve köyleri ziyaret etmeyi sürdürüyor.Vali  Civelek  yaptığı ziyaret ve incelemelerin yanı sıra, her ortamda vatandaşlarla da sohbet ederek beklentilerini dinliyor.

 

VALİ CİVELEK COŞKUYLA KARŞILANDI

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, önceki gün Demirköy’de coşkuyla karşılandı. Kaymakam Musa Aydemir, Kaymakamlık personeli ve İlçe Müdürleri ve kalabalık bir halk topluluğu tarafından Kaymakamlık binası önünde karşıladı.Vali Civelek daha sonra, Demirköy Belediye Başkanlığı, İğneada Belde Belediye Başkanlığı, Limanköy ve Hamdibey Köyünü ziyaret ederek belde ve köy sakinleri ile bir araya geldi. Vali  Esengül Civelek yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek beklentilerini ve sorunlarını dinledi.

 

DEMİRKÖY’E SAĞLIK MÜJDESİ VERDİ

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Demirköy ziyaretinde vatandaşlara, Demirköy İlçesinde 10 yataklı ve 112 Acil Servisinin de hizmet vereceği Demirköy Entegre İlçe Hastanesi’nin projesinin onaylandığını, kısa süre içerisinde ihalenin yapılarak hastane yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Vali Civelek, yaptığı ziyaretlerde vatandaşları tek tek dinleyerek, isteklerinin ilgililerce değerlendirilmesini ve özellikle kadınların sosyo-ekonomik konumlarını güçlendirici mesleki bilgi ve beceri kurslarına katılmalarını sağlayıcı çalışmalara önem verilmesini istedi.

 

Haber Merkezi