Ak Parti'nin Kapaklı kongresine Bakan katılacak

Ak Parti Kapaklı Kongresi'ne Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılacağı bildirildi. AK Parti Kapaklı 1. Olağan Kongresi 22 Kasım Cumartesi günü 10.30-15.00 saatleri arasında Ali Ä

GÜNDEM 19.11.2014 15:29:00 0
Ak Parti

Ak Parti Kapaklı 1. Olağan İlçe Kongresi’ne  Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katılacak.  Bakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekili Tekirdağ İl Koordinatörü Ülker Can, Tekirdağ Milletvekilleri T.Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay katılacak. Ak Parti Genel Merkezi tarafından bir buçuk ay kadar önce AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığına atanan ve daha sonra da kongreye tek liste ile girmesi için ismi açıklanan Salih Bezgin, geçtiğimiz günlerde yönetim listesini de açıklamıştı. Salih Bezgin, kongre öncesi yaptığı açıklamada tüm Ak Partilileri kongreye davete derken, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da milletvekilleriyle birlikte katılacağını bildirdi.

22 Kasım Cumartesi günü yapılacak kongreye Salih Bezgin başkanlığında Ercan Üçel, Hamit Oral, Bülent Çiftçi, Süleyman Saydam, Harun Cihan, İlhami Özkan, Mehmet Aymak, Erol Gürsoy, Reşat Ünlü, Hüseyin Şenses, Mecnun Kaynarpunar, Halil İbrahim Demirel, Barış Sürücü, Sefer Demir, Naciye Bozkurt, Tarkan Mehmetoğlu, Kahraman Yelduvan, Murat Eviş, Mecit Çoğal, Melek Sarıtaş, Ayhan Özkan, Tamer Aşık ve Nurten Pandir’in yer alacağı liste ile gidilecek.

 

Haber/Menşure Kardeş