Esra Hanım'da eşinin yolunda

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün eşi Esra Gürbüz, ilçedeki yaşlı, engelli ve hastaları ziyaret ederek gönül aldı!

GÜNDEM 18.11.2014 16:54:00 0
Esra Hanım

Kapaklı’ya geldiği günden itibaren, çalışkanlığı ile dikkat çeken Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, yaşlı, engelli, gazi ve şehit aililerine yaptığı ziyaretlerle sosyal yönüyle de ön plana çıkmıştı. Gürbüz’ün eşi Esra Gürbüz’de eşinin yolundan giderek, geçtiğimiz günlerde İlçe’de bulunan yaşlı, engelli ve hastaları ziyaret etti.

 

EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Kapaklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serpil Özsoy ile birlikte mahallelerdeki yaşlı, engelli ve hastaları ziyaret eden Esra Gürbüz, samimi sohbetlerde de bulundu.

Esra Gürbüz, sırasıyla Karlı Mahallesi’nde bir evde bakıma muhtaç olan yaşlı Bedriye Yenici’yi, Uzunhacı’da ikamet eden yaşlı ve dul olan Zenciye Mısırlı’yı, Yanıkağıl’da yaşayan engelli Kıymet Fıçıcı’yı ve son olarak Karağaç’ta yaşayan iki tane görme engelli çocuğu bulunan Basra Işık ve yaşlı karı koca olanYıldırım çiftini evlerinde ziyaret etti, dert dinledi. Esra Gürbüz, Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Serpil Özsoy ile birlikte ziyaret ettiği evlerde yaşayan engelli, yaşlı ve hasta Kapaklılılar’a moral verdi.

 

Marmara Haber