Sitespor ile Çerkezköyspor yenişemedi

Ligin dördüncü haftasında Sitespor ile 1911 Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. İlk yarıyı Sitespor 2-0 önde tamamlarken ikinci yarı 1911 Çerkezköyspor 2 gol buldu. 2-2 biten karşılaşmada tarafl

SPOR 18.11.2014 11:33:00 0
Sitespor ile Çerkezköyspor yenişemedi

Süper Amatör Lig’de dördüncü haftanın en önemli karşılaşmalarından birinde Sitespor ile 1911 Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. İki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada ev sahibi ekip Sitespor ilk yarıda Fahrettin ve Tolga Şen’in ayağından iki gol bulararak, devereyi 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde açılan 1911 Çerkezköyspor iki gol birden buldu. Karşılaşma 2-2 sona ererken taraflar birer puana razı oldu.

 

DÖRDÜNCÜ HAFTADA KARŞILAŞTILAR

Süper Amatör Lig'in dördüncü haftasında Sitespor ile 1911 Çerkezköyspor Kapaklı Şehir Stadyumu’nda saat 15.00’de  karşı karşıya geldi. Ev sahibi Sitespor  karşılaşmaya  Mert, Onur, Semih, Naim, Fevzi, Volkan, Tolga, Fırat, Mustafa, Fahrettin ve Mert 11'i ile çıktı.

1911 Çerkezköyspor ise sahaya Muzaffer, Tolga, Ziya, İsmail, Tuna, Vedat, Oğuz, Onur, Şafak, Bahadır ve Ufuk ilk onbiri ile çıktı.

 

MAÇIN BAŞINDA GOL GELDİ

Karşılaşmaya ev sahibi olmanın avantajı ile başlayan Sitespor, hemen baskıyı kurdu. 1911 Çerkezköyspor daha maça ısınmadan şok bir golle mağlup duruma düştü. Sağ kanattan gelişen bir kontra atakta Sitespor’un genç oyuncusu Tolga topla buluştu. 1911 Çerkezköyspor savunmasının hata yapması üzerine defansın arkasına iyi sarkan Fahrettin düzgün vuruş ile Muzaffer’i avladı. Karşılaşmanın 4. dakikasında Sitespor 1-0 öne geçti.

 

1911 BULDUĞU FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Golün ardından iyice moral bulan Sitespor, rakibine yüklenirken 1911 Çerkezköyspor yediği golün şokunu üzerinden bir süre atamadı. 1911 Çerkezköyspor ilk ciddi atağını 10. dakikada buldu. Ancak 1911’in ileri uç elamanları bu pozisyonu gole çeviremedi. 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 15’inci dakikasında yine gole çok yaklaştı. Anca, Şafak bu pozisyondan yararlanamadı.

 

İKİNCİ GOL DE ÇOK GEÇMEDEN GELDİ

Rakibi karşısında sakin bir oyun ortaya koyan Sitespor 1911 Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda akıllı oyunu ile ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor savunması arasına sarkan Tolga Şen düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Rakibi karşısında 2 farklı öne geçen Sitespor, rahat bir nefes alırken 1911 Çerkezköyspor kısa süreli panik yaşadı. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Sitespor’dan Semih Tolga’ya yaptığı hareketten ötürü Sarı kart gördü. Kazanılan serbest vuruşta Bahadır’ın ortasına iyi yükselen Şafak’ın vuruşunu kaleci Mert kontrol etti. İlk devrenin de kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

1911 GOLÜ ERKEN BULDU

Maçın ikinci yarısına1911 Çerkezköyspor iki oyuncu değişikliği ile başladı.  Rakibi karşısında farkı indirmeye çalışan 1911 aradığı gole 68. dakikada ulaştı. İkinci yarı iyi bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor 62 ve 64’üncü dakikalarda Şafak ile iki önemli fırsatı değerlendiremedi. Sitespor kalesine tüm gücüyle yüklenen 1911 Çerkezköyspor 68’inci dakikada arzuladığı gole kavuştu. Orta alandan yapılan orta ile ceza sahası içinde topla buluşan Şafak rakip defansı çalımladıktan sonra sert vuruş gerçekleştirerek farkı bire indirdi.

 

İKİNCİ GOL 88’DE GELDİ

Bu golle birlikte 1911 Çerkezköyspor umutlanırken bu kez Sitespor’da panik havası oluştu. Karşılaşmanın 78’inci dakikasında ise Teknik Direktör Suat Akdereli sol bek oyuncusu Ziya’nın yerine Gökhan Küçük’ü oyuna aldı. Karşılaşmanın son dakikaları büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada, 1911 Çerkezköyspor beraberlik golü için yüklendi.  1911 Çerkezköyspor beraberlik golünü  88’inci dakikada buldu. Sol kanatta topla buluşan Oğuz çalımlarla ceza sahası içine girdi. Oğuz’un şutunda savunmaya çarpan topu kaleci son anda tokatladı. Dönen topu iyi takip eden ilk golün sahibi Şafak kafa ile topu filelere gönderince skor 2-2’ye geldi.

Haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor bu puan kaybı ile liderliğini Çorluspor 1947’e kaptırdı. Sitespor ise ligde ikinci puanını aldı.

 

 Marmara Haber/Seyit SÜREN