BAŞKAN MANDALI'DAN İNANILMAZ GAF!

CHP Kapaklı Kadın Kolları'nın geçtiğimiz cuma günü düzenlediği 'İlçe Kadın Kolları Buluşması'na katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın konuşmala

GÜNDEM 17.11.2014 18:07:00 0
BAŞKAN MANDALI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın, “Kapaklı varoşlardan göç alıyor.” demesi tepki topladı.?Geçtiğimiz cuma günü Kapaklı İlçe Kadın Kolları’nın ilçede düzenlediği, ‘İlçe Kadın Kolları Buluşması’ programına katılan Belediye Başkanı İrfan?Mandalı’nın konuşmaları T Haber’de yayınlandıktan sonra Kapaklılılar’dan tepki topladı.

 

VAROŞLARDAN GÖÇ ALIYOR

CHP’li kadınların düzenlediği toplantıda uzun bir konuşma yapan Başkan Mandalı, konuşmasının bir yerinde ilçenin sürekli göç aldığına değinerek, ilginç açıklamalarda bulunuyor.  Kapaklı’nın 81 ilden göç aldığını belirten Mandalı, “Kapaklı 81 İlden ve ilçelerinden değil bu illerde ve ilçelerindeki varoşlardan göç alıyor.”diyor.

 

 

ENTEGRELERİNİ SAĞLIYORUZ

Konuşmasının devamında daha da ilginç ifadeler kullanan?Mandalı, “Onları şehir yaşamına adapte etmek için entegre olmalarını sağlıyoruz. Bu yönde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diyor. Mandalı’nın konuşmalarına Kapaklılılar’dan tepki geldi. Kapaklılılar, “Mandalı’nın Kapaklı’ya göç edenleri aşağıladığını özür dilemesi gerektiğini.” belirtirken, “Başkanın konuşması galiba amacını aşmış. Büyük bir gaf. Ne anlatmak istediğine açıklık getirirse iyi olur.?Çünkü bu haliyle Kapaklılılar aşağılanıyor.”diyor. 

 

MARMARA HABER