İŞADAMINA GRUP SEKS ŞANTAJI

Geçtiğimiz yıllarda bir Belediye Başkanı ve işadamına kurulan seks tuzağının benzeri bu kez Kapaklı'da ünlü bir işadamına kuruldu. Şantaj çetesi 500 bin TL istediği işadamını, parayı

GÜNDEM 15.11.2014 19:48:00 0
İŞADAMINA GRUP SEKS ŞANTAJI

Kapaklı’da oturan bölgede tanınan bir işadamına İstanbul’dan bir şantaj çetesi seks tuzağı kurdu! 500 bin TL istedikleri işadamını, parayı vermediği takdirde öldürmekle tehdit eden şantaj çetesi, daha önce de bölgemizdeki bir Belediye Başkanı ve Çerkezköy’den yine bir işadamına aynı yöntemle şantaj yapmıştı!

KOCASI KAMERA KOYMUŞ!

İki kadınla seks şantajı bu kez Kapaklılı bir işadamının başına geldi. İki kadın bir erkekden oluşan İstanbul’daki şantaj çetesi, tıpkı önceki olaylarda olduğu gibi çalıştı! Kadınlar, önce işadamını kurduklara tuzağa düşürdü, daha sonra da içlerinden biri telefon ederek, “Arkadaşımın kocasıyla arası iyi değil.?Kocası da onu takibe almış.?Eve kamera koymuş. Bizim görüntüler şimdi onun kocasında. Haberin olsun kendine dikkat et.”diye sözde uyarıyor!

KARIMDAN BOŞANMAK İSTİYORUM ŞAHİTLİK YAP!

Aradan  kısa bir süre geçtikten sonra bu kez erkek şantajcı işadamını arıyor.  Telefonda işadamından, “Ben karımdan boşanmak istiyorum. Dava açacağım. Seninle görüntüleri elimde var.?Gel mahkemede şahit ol, boşanayım.”diye önce yardım isteyen şantajcı daha sonra da “Ailene söylerim. Para ver bu iş kapansın” diyor. Şantaj karşısında neye uğradığını şaşıran işadamı arkadaşlarından yardım istiyor.

500 BİN TL VERMEZSEN SENİ ÖLDÜRÜRÜM

İşadamını telefon ve mesajlarla sık sık tehdit edip, şantaj yapan çete, en son 500 bin TL istiyor. Arkadaşlarının yönlendirmesi ile, “500 bin çok 100 bin vereyim” diyen işadamı, olumsuz yanıt alıyor. 100 bin TL’nin az olduğunu söyleyen çete üyesi, “Bir hafta sonra da 400 bin TL alırım. Aksi takdirde seni öldürüm.”diye ailesine söylemek dışında ölümle de tehdit ediyor. İş adamının durumu adli makamlara yansıtıp yansıtmayacağı merak ediliyor.  

Haber / Şaban KARDEŞ