Çerkezköy'de bir evin mutfağında yangın çıktı

Cumartesi günü itfaiye ekipleri bir apartmandan dumanlar yükseldiği yönünde aldıkları ihbarla harekete geçti. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Gökçe Sokak No:4'te meydana gelen yangının mutfakta çıkt

GÜNDEM 15.11.2014 12:58:00 0
Çerkezköy

MUTFAKTA YANGIN ÇIKTI

Cumartesi günü  saat 11.00 sularında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Gökçe Sokak No:4’te bulunan bir apartmanın dördüncü katından dumanlar yükselmeye başladı. Pencereden yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu hemen 155 polis imdat ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelenTekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yangının mutfaktan çıktığını belirledi.  İtfaiye ekiplerinin süratle müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Bu arada GAZDAŞ ekipleri de yangından kısa bir süre sonra olay yerine intikal ederek doğalgaz yangınına karşı önlem aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Olay yerine itfaiye ekipleriyle birlikte gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Marmara Haber/Ahmet Kılavuz